1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kaş Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi
Kuvey Türk'ten Yeni Kampanya! Herkese Altın!

Kuvey Türk'ten Yeni Kampanya! Herkese Altın!

Klasikleşmiş bankacılık hizmetlerinden farklı bir bankacılık hizmeti gösteren Kuveyt Türk bankası bir kampanyayı daha duyurdu.

A+A-

Klasikleşmiş bankacılık hizmetlerinden farklı bir bankacılık hizmeti gösteren Kuveyt Türk bankası bir kampanyayı daha duyurdu. Bu kampanya dahilin de sizler de altın kazanabilirsiniz. Haberimizin devamını okuyarak Kuveyt Türk’ün yaptığı bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Bankalar zaman zaman yaptıkları kampanyalar ile yeni müşteriler kazanmaya ya da mevcut müşterilerinin memnuniyetini kazanmaya çalışır. Bu noktada birçok banka müşterilerine doğrudan nakit ya da altın gibi şeyler vererek onları kendilerine çekmeye çalışır. Bu bankaların başında da Kuveyt Türk yer alıyor. Yaptığı kampanyalar ile birlikte çoğu zaman diğer bankaları geride bırakan Kuveyt Türk Bankası altın kampanyası ile tekrar kendinden söz ettirdi. Daha önce de benzer kampanyalar yapan Kuveyt Türk müşterilerinden büyük beğeni toplamıştı. Kuveyt Türk Bankası’nın yaptığı bu yeni kampanya hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kuveyt Türk katılım bankacılığı adı altında faizden uzak bir bankacılık anlayışı ile tüm vatandaşlara hizmet eden bir bankadır. Bununla birlikte bazı kampanyalar ile birlikte pek çok müşterini de aynı zamanda memnun etmektedir. Kuveyt Türk Bankası Sağlam Nakit Kart sahibi her müşterisine altın puanları kazandırıyor. Bununla birlikte kazanılmış altın puanları doğrudan alışverişlerde değil direkt olarak altına dönüştürülebiliyor. Bu kampanya hakkında detaylı bilgi vermeden önce gelin bu sağlam nakit kartının ne olduğu konusunda biraz bilgi verelim.

Kuveyt Türk Bankası Sağlam Nakit Kart Nedir?

Kuveyt Türk Bankası’nın müşterilerine sağlamış olduğu sağlam nakit kart müşterilerin vadesiz hesabında bulunan bakiyelerini kullandığında ya da hesap içerisinde bakiye kalmadığında ek limit kullanma imkanı tanımaktadır. Kredi kartlarından farklı bir şekilde çalışan Kuveyt Türk Bankası’nın bu kartları aynı zamanda vadesiz hesaplara erişim sağlayarak alışveriş esnasında kolaylık sağlamaktadır. Siz bu harcamaları ve haklarınızı kullanırken aynı zamanda altın da kazanabileceksiniz.

Kuveyt Türk Sağlam Nakit Kartlarındaki Puan Nasıl Altına Dönüştürülür?

Kuveyt Türk Bankası müşterilerinin merak ettiği şeylerden biri de kazandıkları bu puanları nasıl altına çevrildikleridir. Bu başlık altında kazandığınız altın puanları nasıl gerçek altına çevirebilirsiniz o konuda bilgi vereceğiz.

Kuveyt Türk Bankası’na ait bu kartlar ile yapılan alışverişlerde kazanılan puanlar doğrudan gerçek altına çevrilebilmektedir. Bu kart türü ile birlikte vadesiz hesaplarınızda bulunan bakiyeleriniz alışveriş esnasında kullanıldığında alışveriş tutarının yüzde 0,25 ve bununla birlikte yüzde 0,1 oranında altın puanları kazanabileceksiniz. Kazandığınız bu altın puanları eğer 10 TL’ye kadar ulaşabilirse devam eden dönemde otomatik olarak hesaplarınıza gram cinsinden yansıyacaktır. Altın puanlarının dönüştüğü gram altınlar ise otomatik bir şekilde açılan altın hesaplarında birikmektedir. Kuveyt Türk bankasının sağladığı bu kartların genel özellikleri şu şekildedir;

  • Kuveyt Türk sağlam nakit kartlarını tıpkı banka kartlarında olduğu gibi 7 gün 24 saat tüm Kuveyt Türk ATM’lerinde kullanabilirsiniz
  • Kuveyt Türk sağlam nakit kartlarını banka kartı ya da kredi kartı gibi pos cihazlarında kullanabilirsiniz
  • Kuveyt Türk sağlam nakit kartları ile internet sitelerinde kart bilgilerini kullanarak güven içinde alışveriş yapabilirsiniz
  • Kuveyt Türk sağlam nakit kartları aracılığı ile yaptığınız her alışverişinden altın puanları kazanabilirsiniz.

Kuveyt Türk bankasının sağladığı bu imkanlardan faydalanabilmek için herhangi bir Kuveyt Türk bankasına gitmeniz ve başvuru yapmanız yeterlidir. Tamamen ücretsiz olan bu kartlara başvuru yaptıktan sonra kısa bir süre içerisinde sahip olabilirsiniz. Eğer alışverişlerinizde ya da diğer ödemelerinizde bu bankanın kartını kullanırsanız düzenli olarak altın hesabınıza gram altın cinsinden altın kazanabilir ve kazançlarınızı daha da arttırabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.