1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kökbörü tutkunu
Kökbörü tutkunu

Kökbörü tutkunu

Bursa'nın İznik ilçesinde 4. Dünya Göçebe Oyunları kapsamında langırt maçı yapıldı. Türkiye Kırgızistan'a 9-3 kaybetti. İlk maç Özbekistan ile Kazakistan arasındaydı.

A+A-

 

Bursa'nın İznik ilçesinde 4. Dünya Göçebe Oyunları kapsamında langırt maçı yapıldı. Türkiye Kırgızistan'a 9-3 kaybetti. İlk maç Özbekistan ile Kazakistan arasındaydı. Özbekistan, betmaster Kazakistan'ı 7-1 mağlup etti. Türkiye, günün ikinci ve son maçında  Kırgızistan ile karşılaşacak. Türkiye Kazakistan'a 9-3 kaybetti. Maçı ortalama 2 bin kişi izlerken,  bugün kök top oyunu devam edecek.

Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu ile  yenileme görüşmeleri tamamlandı. Siyahlar Beyazlılar, Ankaragücü ve Başakşehir'de desteğiyle ortalığı karıştıran teknik direktör Valerien Ismael aracılığıyla süresi biten 21 yaşındaki kaleciyle tokalaştı.

Spor direktörleri Ceyhun Kazancı ve Ersin Destanoğlu ile menajeri arasında yapılan görüşmelerde 4 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Hal böyle olunca Haziran 2023'e kadar betmaster giriş sözleşmesi bulunan Elsing, önümüzdeki günlerde dört yıllık yeni bir sözleşme imzalayacak. Sonuç olarak milli kalecinin sözleşmesi Haziran 2027'ye kadar uzatılacak.

Beşiktaş yönetimi, Ersin'in yıllık tutarını 25 kat artırdı ve mevcut çalışanlar arasında en az çalışanlardan biri.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.