1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Çü Balcalı Hastanesi Aosb Semt Polikliniği’nin Temeli Atıldı
İmplant Tedavisi Nedir?

İmplant Tedavisi Nedir?

Aliağa implant tedavisi daha sağlıklı dişlere sahip olmanız için uygulanabilen alternatif bir tedavidir.

A+A-

Aliağa implant tedavisi daha sağlıklı dişlere sahip olmanız için uygulanabilen alternatif bir tedavidir. İmplant eksik bir dişin yerini konularak diğer dişlerin yapısının bozulmasını engelleyen bir seçenektir.

Yapay diş kökü olarak da bilinen implant Dentsite kliniği ile en iyi şekilde ihtiyacınıza göre ve ağız yapınıza göre üretilip kullanıma sunuluyor. İmplant köprü ve protez gibi seçenekler için alternatif bir tedavi yöntemidir. İmplant tedavisinin en büyük avantajının tedavi yapılırken ağızdaki herhangi bir dişiye zarar vermemesidir. Böylelikle implant tedavisi ile diğer dişlere zarar vermeden hasarlı diş ya da bölge onarılabiliyor. Ayrıca implant tedavisi koruyucu bir niteliktedir.

Diş eti tedavisi nedir?

Aliağa diş eti tedavisi ile diş sağlığı büyük oranda sağlanabiliyor. Diş etleri dişlerin sağlıklı bir şekilde görevini yerine getirebilmesi için en önemli etkendir. Dişlerin çevresini kaplayan diş etleri iyi bir şekilde korunmalıdır. Bu nedenle diş etinde herhangi bir sorun meydana geldiğinde en kısa süre içerisinde tedavi edilmesi gerekiyor.

Diş eti tedavisinin gülümseme içinde büyük bir önemi bulunuyor. Sağlıklı dişler için sağlıklı diş etlerine sahip olmak son derece önemlidir. Diş eti tedavisi ve çeşitli diş hastalıkları için Dentsite ağız ve diş sağlığı kliniğini tercih edebilirsiniz. Burada tüm diş sorunlarınız en iyi şekilde çözüme kavuşturulur. Aliağa gülüş tasarımı gibi çeşitli hizmetleri de Dentsite kliniği ile profesyonel bir şekilde alabiliyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.