1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Herkes Savaşçı Dizisini Soruyor, Müjde Geldi Tüm Her Şey Yolunda
Herkes Savaşçı Dizisini Soruyor, Müjde Geldi Tüm Her Şey Yolunda

Herkes Savaşçı Dizisini Soruyor, Müjde Geldi Tüm Her Şey Yolunda

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile 4 sezon buluşan bu dizi, 5. sezon öncesinde yaşanan anlaşmazlıklarla gündeme gelmiştir. Eskişehir de çekimleri yapılan Savaşçı dizisi, 3 stok bölüm ile beraber 5. sezona başlamıştı.

A+A-

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile 4 sezon buluşan bu dizi, 5. sezon öncesinde yaşanan anlaşmazlıklarla gündeme gelmiştir. Eskişehir de çekimleri yapılan Savaşçı dizisi, 3 stok bölüm ile beraber 5. sezona başlamıştı. Fakat sonrasında yaşanılan çeşitli sorunlar sebebiyle dizinin çekimleri yapılamamıştı. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi 2 başrol oyuncusu da bu diziden ayrılmıştır. Bunun yanı sıra başka ayrılıklar da gerçekleşmiştir.

Gökçen karakterini canlandıran Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakterini canlandıran Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrılmış olduğu ortaya çıkmıştır. Ayça karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda ettiğini bilmekteyiz. Bunların yanı sıra son ayrılık haberi ise Velid karakterini oynayan Kayıhan Kızılırmak tarafından duyurulmuştur.

Bu isimlerin ayrılmasına karşın diziye yeni katılan Erkan Meriç ve Tamer Karadağlı da yeni ekibin bir hayli güçlü isimlerden oluşacağını anlatmaktadır.

Savaşçı Dizisinde Son Durum Nedir ve Yeni Gelişmeler Nelerdir?

Tüm her şeyden önce müjde denilebilecek gelişme hazırlıkların tamamlanmaya yaklaşmış olmasıdır. Savaşçı ekibinin 25 Aralık tarihinde yeni sezon fragmanını çekmek için de bulunması beklenmektedir. Savaşçı dizi ekibi Eskişehir’e gitmiştir ve çekimler için de son hazırlıklar yapılmaktadır.

Sarp Levendoğlu bu dizinin baş rolünde yer alacaktır. Yani bir anlamda da Berk Oktay’dan kalan yeri, bu ünlü oyuncunun dolduracağı ortaya çıkmıştır. Haydar Bozkurt karakteri de zaten bu dizi hayranları tarafından oldukça fazla sevilmişti. Onun önderliğinde yeni hikayeler de yeniden ilgi görecektir.

Savaşçı dizisinin toplam olarak 99 bölümü yayınlanmıştır. Ekranlara geldiği günden itibaren kemik bir izleyici grubuna hitap etmeyi de başarmıştır. Reytingleri de oldukça iyiydi ve son 3 sezonda ekranlarda yer alan 4 asker dizisi arasında uzun bir süre ayakta kalabilen tek yapım olarak da öne çıkmıştır. Savaşçı dizi Limon Film imzalı bir yapım olmaktadır. Bu dizi ekranlarda en çok sevilen ve izlenilen asker dizileri arasında başlarda yer almaktadır. Bu yüzden de yeni sezonun çekileceği de insanlar da müjde etkisi yaratmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.