1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Judocular Turnuvaya Katılmayacak
Boşunadır cemaatin ihtiyacı olan en son şey kısır çatışma içinde

Boşunadır cemaatin ihtiyacı olan en son şey kısır çatışma içinde

Yaşayacakları şeydir.kimse ne için burada olduğumuzu unutmasın. , neden bu savaşı veriyoruz. Derdimiz, derdimiz, aşkımız Fenerbahçe,

A+A-

 

Yaşayacakları şeydir.kimse ne için burada olduğumuzu unutmasın. , neden bu savaşı veriyoruz. Derdimiz, derdimiz, aşkımız Fenerbahçe, Fenerbahçe'ye birlikte daha iyi bir gelecek inşa ediyoruz. Bunun için geliyoruz ve bunun için savaşıyoruz. Sıkıldık. Önceliğimiz Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'den emin olmasını sağlamak. Yüksek Kurul, projelerimiz, fikirlerimiz ve enerjimiz açısından daha aktif ve öğretici hale geliyor.

"Kişisel mücadelelerinizi bir kenara bırakın ve bize Fenerbahçe'mize neler katabileceğinizi söyleyin"

Üst Kurul'un görevinin Kurul'a rehberlik etmek olduğunu kaydeden Yılmaz, "Yüce Kurul Başkanı'nı Yüksek Kurul Başkanı baybahis olarak seçmek için 4 bin üyenin oy kullanacağını görüyoruz. Her birinin bakış açısı ve tecrübesinden yararlanacağımızın sözünü veriyoruz. üyelerimiz”. Yüksek Kurulun değişmesi ve gelişmesi gerekiyor. "Bir analiz yaptık, eksiklikleri tespit ettik ve projemizi hazırladık. Kişisel mücadelelerinizi bir kenara bırakın ve Fenerbahçemize neler katabileceğinizi bize söyleyin. Çünkü başka Fenerbahçe yok." İfadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.