1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. En Yeni Sisteme Sahip Thulium Lazer Özel Ankara Life Polikliniğinde
En Yeni Sisteme Sahip Thulium Lazer Özel Ankara Life Polikliniğinde

En Yeni Sisteme Sahip Thulium Lazer Özel Ankara Life Polikliniğinde

Özel Ankara Life Polikliniği 2004 yılından beri aktif olarak hizmetlerine devam etmektedir. Dermatolog Doktor Fatma Yıldız tarafından kurulmuştur.

A+A-

Özel Ankara Life Polikliniği 2004 yılından beri aktif olarak hizmetlerine devam etmektedir. Dermatolog Doktor Fatma Yıldız tarafından kurulmuştur. Sizlere bu alanda en yeni sistemlerle birlikte hizmet verir. İlkel yöntemleri geride bırakarak oldukça kaliteli sonuçlarla ilerleme göstermenizi sağlar. Aynı zamanda uzman ekip ve teknolojik cihazlarıyla birlikte en iyi sonucu almanıza yardımcı olacaktır.

Ciltte leke sorunu bir yerden sonra rahatsız edici olabilir. Bu anlamda poliklinik sizlere en yeni sistemlerden biri olan Thulium lazer tedavisini sunuyor. Lekeleri tedavi etmek için geliştirilmiş olan en yeni sistemlerden biridir. Özellikle de sivilce tedavisi sonrası leke oluşumu çok fazla oluyor. Kahverengi leke kalıntılarını tedavi etme konusunda son dere başarılıdır. Ankara Life Polikliniği ise 2018 yılından beri sizlere aktif olarak bu hizmeti sağlamaktadır.

Thulium Lazer Sonucu Harika Bir Cilt Sizleri Bekliyor!

Thulium lazer kele tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. FDA tarafından da onaylanmış olan bir ssitemdir. 1927 nm dalga boylarında enerji üretimi yapar. Bu dalga boyu direkt renk hücrelerini etkileyecektir. Baby face bir cildinizin olmasını istiyorsanız son derece etkili yöntemlerden biridir. Lekeleri açarak yüzünüzde ton farklarını da eşitlemeye yardımcı olacaktır. Özellikle kullanıcılar tedavi sonrasında ciltlerinin açıldığını ve parladığını açıkça ifade etmişlerdir. Ankara Life Polikliniği bu hizmeti sağlarken sadece lekelerinize veda etmezsiniz. Aynı zamanda oldukça kaliteli bir cilde merhaba dersiniz.

Kaynak: https://www.ankaralazer.com/thulium-lazer-ile-akne-izi-tedavisi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.