1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Demir, Onur Bulut, Bertolacci
Emre Demir, Onur Bulut, Bertolacci

Emre Demir, Onur Bulut, Bertolacci

Mert Çetin, Ramazan, Lionel Carole ve Bernard Mensah, Kayserispor'un kadrosundan çıkarıldı.

A+A-

 

Mert Çetin, Ramazan, Lionel Carole ve Bernard Mensah, Kayserispor'un kadrosundan çıkarıldı.

Kayserispor'da Hikmet Karaman'ın başında Cenk Gönen, Bilal Bayezit, Şamil Öztürk, Dimitrios Kolovetsios, Uğur Demirok, Arif Dev, Yasir Subaşı, Cardoso, Talha Karataş, Emincan Uysal, Mehmet Eray Özbek, Hayrullah Erkip, Abdulkadir vs Sivasspor var. Finger, İbrahim Akdağ, Gökhan Sazdağı, Ethem Balcı, Carlos Mane, Mario Gavranovic, Joseline ve Kürşat Babaoğlu'nu kadrosuna kattı.

STSO Başkanı Mustafa Eken, Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette Sivasspor'un Türkiye Kupası finalinde Kayserispor maçında yer alacağı konuşuldu.

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Önümüzdeki hafta Sivasspor tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacağız. Dostumuz, kardeş ve komşumuz Kayserispor, her iki şehir için de oynayacağız. çok önemli bir maç.Her iki kulüp için de hazırlıklar devam ediyor.Çin Süper Ligi'nin son haftasında yarın Kayseri Spor ile bir maç yapmamız bekleniyor.Yarın Başkanımız Bernard burada olacak.Onları burada ağırlayacağız. dostluk ve cratossporting kardeşlik yine gündemde.Oyunumuzu fair play çerçevesinde bitireceğiz inşallah kazanan biz oluruz Yapacağız" dedi.

Başkan Otyakmaz, İstanbul'daki Ziraat Türkiye Kupası finalinde şehrin ciddi bir beraberlik yaşadığını belirterek, "STK'mız Sivasspor'un talebi olmadan bu görevi yerine getirdi ve önemli bir destek verdi. Belediye başkanımız bilet alan herkese gıda kolisi vereceklerini duyurdu. İstanbul maçı için. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Eiken bugün bizi ziyaret etti. Taraftarlarımızı da şaşırtacak' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.