1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Binboğa Dağına Zirve Tırmanışı
En Yakın Servis Nerede?

En Yakın Servis Nerede?

Ev veya işyerlerinde kullanmış olduğunuz beyaz eşyalar, klima ve kombiler belirli dönemlerde bakım ihtiyacı bulunan elektronik cihazlardır.

A+A-

Ev veya işyerlerinde kullanmış olduğunuz beyaz eşyalar, klima ve kombiler belirli dönemlerde bakım ihtiyacı bulunan elektronik cihazlardır. Kullanılan tüm elektronik cihazlarda belirli aralıklarla yapılan bakım uygulamaları bu cihazların kullanım ömrünü uzatmaktadır. Bu tür eşyalara yapılan bakımlar sayesinde bu cihazlardan maksimum bir verimlilik elde edilmektedir.  Firmaların ön gördüğü zamanlarda yapılması gereken bakım çalışmaları sayesinde arızalanma ihtimalleri çok büyük oranda düşerken aynı zamanda verimli çalışma imkanı sağlanmaktadır. Bakımı yapılan tüm beyaz eşya, klima ve kombiler elektriksel fiyatından sağladıkları verimliliğe kadar birçok konuda her zaman maksimum fayda sağlamaktadır. Bu nedenle tüm beyaz eşyaların öngörüldüğü zamanlarda gerekli bakımlarının yapılıyor olması büyük önem taşımaktadır.

Beyaz eşya bakım çalışmaları beyaz eşya servisi olarak faaliyet gösteren firmalar tarafından sağlanmalıdır. Beyaz eşya servisi firmaları bünyesinde MYK belgeli ve gerekli tüm eğitimleri almış uzman teknisyenlerle faaliyet göstermektedir. Profesyonel kişiler tarafından yapılan bakımlar sayesinde Tüm Elektronik eşyalarımızı çok uzun yıllar güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Her türlü bakım uygulaması için hangi marka ve hangi modelde beyaz eşya kullanıyor olursanız olun sizlere en yakın profesyonel servislerin nerede olduğunu araştırıyorsanız Teknisyen Sitesine giriş yapabilirsiniz. Bu platform ülke genelinde faaliyet gösteren her biri birbirinden profesyonel servis firmalarının tek bir çatı altında toplandığı bir platformdur. Size en yakın teknik servis için gerekli tüm randevu ve bilgilendirme işlemleri bu platform aracılığı ile sağlanmaktadır.

Teknisyen Sitesi hizmet alanı

Teknisyen sitesi Profesyonel servis firmaları ile servis firmasına ihtiyaç duyan tüketicileri bir araya getiren bir platformdur. Türkiye'nin dört bir yanından her tür beyaz eşya, klima ve kombi servisi arayışında olan tüm tüketiciler bu platforma giriş yaparak kendilerine en yakın olan servis firmalarına en hızlı şekilde erişim sağlayabilmektedir.  Bu firma bünyesinde faaliyet gösteren tüm servis firmaları bölgenin en başarılı ve profesyonel firmaları olarak tanınmaktadır. Her biri uzman ekiplerden oluşan ve MYK sertifikalı olarak hizmet veren servis firmaları için tek bir çatı altında ulaşım imkanı elde edebilirsiniz.

Teknisyen Sitesi bünyesinde faaliyet gösteren tüm servis firmaları her marka ve her modelde beyaz eşya, kombi ve klima servisi hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet içeriklerine bakıldığında garanti süresi dolmuş Tüm Elektronik eşyalarınız için servis desteği kapsamında;

  • Bakım,
  • Onarım,
  • Montaj

hizmeti alabilirsiniz. Kullandığınız eşyaların markası ne olursa olsun güvenli Ustalar tarafından bakım onarım çalışmalarını yaptırabilirsiniz. Onarım ve tamir gereken durumlarda Teknisyen tarafından sunulan garantili yedek parça desteğinden faydalanabilirsiniz. Tamir aşamasında tüm cihazlarınızın ve aletlerinizin parça değişimi ihtiyacı bulunuyorsa değiştirilen tüm parçalar Teknisyen tarafından bir yıl garantili olarak sizlere sunulmaktadır.

Siteye giriş yaparak yaşadığınız bölgeye ve servis talebinizin gün ve saatine göre destek alabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.