1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Profesör Söyledi Hasta Çocuklar Eşlik Etti
Diş Kliniği Hizmet İçerikleri Nelerdir?

Diş Kliniği Hizmet İçerikleri Nelerdir?

Diş besinleri öğütmeye yarayan bir kemik olsa da estetik mana da yüzü güzelleştiren bir organımız gibidir.

A+A-

Diş besinleri öğütmeye yarayan bir kemik olsa da estetik mana da yüzü güzelleştiren bir organımız gibidir. Hal böyle olunca da dişler gülümsemek için bir aracı olmaktadır. Beyaz ve sağlıklı dişlere kim sahip olmak istemez ki ve buna takriben gülümsemek herkesi çok güzel hissettirmektedir.

Dişler hayatımızı bu kadar kolaylaştırırken diş hekimleri ise 6 ayda bir kontrole gitmemizi öneriyor. Dişlerin sağlıklı olması düzenli bir şekilde kontrollerde bulunmak ve her gün dişleri iyice fırçalamak dişlerin korunması adına önemlidir. Peki diş klinikleri nasıl hizmetler sunmaktadır?

  • Diş muayenesi
  • Diş tomografisi
  • Diş dolgusu
  • Diş temizliği ve diş taşlarından arındırılma
  • Diş çekimi
  • Diş yapımı

Kanal Tedavisi Neden Yapılır?

Tıbbi ismi Endodonti olan ancak halk arasında genellikle kanal tedavisi olarak bilinen bu yöntem aslında dolgu yapılmadan önce sinirlerin çürüklerin temizlenmesi için yapılmaktadır. İğne ile uyuşturulmuş olan diş eti ile tedaviye başlanır. Süre ortalama olarak 20 dakika veya üzerinde sürebilir. Dişlerde başlayan çürük sinirlere ulaşmadan dolgu yapılmalıdır. Bunun içinde kanal tedavisi gerekebilir. Özellikle sinirlere ulaşmış ise kanal tedavisi uygulanmaktadır. Konya’da bu tür tedavi almak isterseniz, Konya kanal tedavisi hizmeti sunan dentova premium dişlerinizi kurtarmak adına bu tedaviyi uygulatmanız için size yardımcı olabilecek güvenli bir diş kliniğidir. Tedavi esnasında bir ağrı yaşamanız söz konusu değildir.

Ortodonti Nedir?

Tıbbın ağız veya diş sağlığı birimi olarak nitelendirilmektedir. Diş hekimleri, diş teknisyenleri hatta diş yapan laboratuvar çalışanları dahi bu alana hizmet eden sağlık çalışanlarıdır. Ortodontiye diş tedavi yöntemleri de girmektedir. Ayrıca her türlü çene bozukluğu yine ortodontinin inceleme alanına girmektedir.

Diş Beyazlatma Nedir? Evde Diş Beyazlatma Mümkün müdür?

Dişler bazen kahve, çay, asitli içecekler, sigara veya diğer yiyeceklerden kaynaklı olarak renk değiştirmektedir. Çoğunlukta sarı olan dişler kişiyi rahatsız etmektedir. Dişlerin renginin beyaz olması adına kliniklerde birkaç yöntem uygulanmaktadır. Konya diş beyazlatma konusunda hizmet sunan diş klinikleri ile dişlerinizi lazer uygulaması ile kolaylıkla beyazlatabilirsiniz. Oldukça popüler olan bu yöntem bazı kliniklerde yapılmaktadır. Evde diş beyazlatma teknikleri söz konudur. Ancak bu yöntemler yeterli değildir. Özelikle birkaç defa ve türlü diş macunları ile yapılan bu kinikler çok uzun süre almaktadır. Kısa sürede dişlerinizin beyazlatmak isterseniz yapmanız gereken diş kliniklerinden destek almaktır.

Diş Beyazlatma Yaptıracağım, Ağrılı Bir İşlem midir? 

Kesinlikle ağrı hissetmeyeceğiniz şekilde direkt olarak diş hekimleri tarafından kontrollü olarak uygulanmaktadır. Ayrıca lazer ile beyazlatma yapıldığında hastaya gözlük takılmaktadır.

Konya’da Diş Kliniği Tavsiye

Saymış olduğumuz diş tedavi yöntemleri ve daha fazlası için sizlere Konya’da hizmet veren dentova premium sitesinden bilgi alabilirsiniz. Sizlerde bu klinikten bilgi ve randevu almak isterseniz site ile iletişime geçebilirsiniz. Konya diş kliniği olarak sizlere sağlıklı gülüşler sunan bu klinikten güvenle hizmet alabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.