1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çok büyük katkısı oldu
Çok büyük katkısı oldu

Çok büyük katkısı oldu

Aşağı Bu kaynaktan büyüdü, bu kaynaktan büyüdü. Milli takım kalecisi. "

A+A-

 

Aşağı Bu kaynaktan büyüdü, bu kaynaktan büyüdü. Milli takım kalecisi. "

Ali Peker, Fransa'nın en büyük okul sporları organizasyonu olan Uluslararası Okullar Spor Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Jimnastik 2022 yarışmasında gülle atma altın madalya kazandı. Ushaq'ın memleketi Banaz ilçesine gelen dünya şampiyonu Ali Peker, Banazlı vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Karşılama törenine Banaz İlçe Başkanı Musa Aydemir, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve yüzlerce vatandaş katıldı. Banaz'da düzenlenen karşılama töreninde vatandaşlar Ali Peker için dua etti.

Törenin ardından Başkan Zafer Arpacı, Dünya Şampiyonu Ali Peker'e Cumhuriyet Altın Madalyası takdim ederken, İl Meclis Üyesi Kürşat Ceylan, Şampiyon Ali Peker'e her branşta şampiyonluk kazanan kanguru yavrusunu hediye etti. Hediyelerin alınmasının ardından şampiyon Ali Peker, Başkan Zafer Arpacı ve vatandaşlar Uşak bölge yarışmasına katıldı. (İHA)

Fernando Lucas Martins, Ağustos 2021 ile Ocak 2022 arasında kulüpsüz kalsa da yarım sezon boyunca Antalya Sport'a geldiğinde harikalar yarattı. Önde serbest oyuncu lidyabet pozisyonunda oynayan Brezilyalı, güçlü fiziği ve hücumda katkısıyla dikkatleri üzerine çekti. Takım adına dört gol atan 30 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor'un kadrosuna girdi.

Araplar fiyatları yükseltiyor

Teknik direktör Abdullah Avic'in, Brezilyalı yıldızın bu hamlesini lig hakkındaki bilgisi, savaşma kabiliyeti ve makul seviyedeki referansları, örneğin 800 bin Euro'luk olması nedeniyle onayladığı bildirildi. Sezon sona ererken Storm, Fernando için harekete geçmeye hazır.

Antalyasport'ta devre arası için 250 bin euro almama rağmen, Fernando'nun yıllık istediği miktar düşünüldüğünde, Phil Turner'ın bu transferdeki tavrı netleşecek, Arap kulübü Down'ın devreye girmesiyle Fernando'nun piyasası yükseldi.

Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Ümit Bozok, sezonun son maçını geçemedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.