1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Tüiosb’ye Türkiye’nin İlk İhracat Odaklı Dijital Ve Yeşil Osb Ödülü
CEPTETEB İnternet Bankacılığı Şifresi Nasıl Öğrenilir?

CEPTETEB İnternet Bankacılığı Şifresi Nasıl Öğrenilir?

CEPTETEB İnternet Bankacılığı Şifresi Öğrenme. İnternet bankacılığı banka müşterilerinin şubeye gitmeye gerek kalmadan çoğu işlemlerini mobil cihaz üzerinden yönetebileceği bir bankacılık aracıdır.

A+A-

Teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte bireylerin hayatına giren akıllı cihazlar ve bu cihazların içinde yer alan uygulamalar bireyin istediği her şeye hızlı bir şekilde ulaşabilmesini sağlar. Bu gelişimden bankacılık sektörü de kendi payına yarar sağlayarak mobil bankacılık sistemini geliştirmiştir.

CEPTETEB İnternet Bankacılığı

Türkiye Ekonomi Bankası bankacılık sektörü içerisinde teknolojiyi en yakından takip eden, gerek web sitesi üzerinden gerek mobil uygulaması üzerinden internet bankacılığı hizmeti veren bir banka kurumudur. Web sitesinin devamlı olarak güncellenmesi ve müşterilere giriş yapılırken her hangi bir sorun çıkmaması açısından sürekli bir şekilde takip edilir. Hem bireysel müşterileri için hem de kurumsal müşterileri için ayrı bir giriş sistemi kullanan Türkiye Ekonomi Bankası'nın bu hizmetinden giriş şifresini alan her müşteri yararlanabilir.

CEPTETEB İnternet Bankacılığı Şifresi Alma

Web üzerinden giriş yapacak olanlar için ilk defa şifre alacak müşterilere banka oldukça kolay bir şekilde işlem yapabilmek adına anlaşılabilir bir sistem oluşturmuştur. CEPTETEB müşterisi olan yani bankadan banka kartı ya da kredi kartı olan müşterilerin bankanın resmi sitesine giderek bireysel ya da kurumsal alandan şifre alım işlemine başlaması gerekir. Bireysel bankacılık alanından şifre bölümüne geçildiği zaman sistem müşteriden kart bilgilerini girmesin ve devam etmesin ister.

Bu işlem tamamlandıktan sonra kişisel bilgilerin istendiği bir ekran müşterinin karşısına çıkar. Burada istenen bilgilerin eksiksiz ve tam bir şekilde girilmesi gerekir. Sistem son adımda bireyin kişisel bilgilerinde verdiği cep telefonu numarası üzerinden SMS doğrulaması ile birlikte tek kullanımlık şifresini müşterisine gönderir. Bu tek kullanımlık şifre ile sisteme giriş yapıldıktan sonra otomatik olarak şifre değiştirme ekranını yönlendirilen müşteri şifresini kendi belirleyerek dilediği zaman giriş yapabilir.

CEPTETEB İnternet Bankacılığı Şifresini Unutma

Şifresini unutan müşterileri için de aynı sistemi baştan uygulayan Türkiye Ekonomi Bankası sistemi, kullanıcı giriş alanından "Şifremi Unuttum" bölümü ile bu işlemleri tekrar uygular. Son adımda ise müşteriden yeni şifresini girmesini ister.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.