1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Growtech Fuarı 123 Ülkeden 58 Bin 555 Kişiyi Ağırladı
CEPTETEB İnternet Bankacılığı

CEPTETEB İnternet Bankacılığı

"CEPTETEB İnternet Bankacılığı" İnternet bankacılıkları belki de hayatı kolaylaştıran en önemli erguvanlardan. Öyle ki tek tuş ile dünyanın diğer bir ucuna para göndermek bu platformlar sayesinde hem zahmetsiz hem de daha az masraflı.

A+A-

Geçmiş yıllarda yalnızca şubelerden yapılan birçok işlem artık bu platformlara taşındı. Para transferi yapmak, fatura ödemek, vergi ödemek, sigorta ödemek, HGS ödemek gibi hayati önem taşıyan pek çok işlem bu ortamlardan kısa süre içinde sağlanabiliyor. Üstelik bankalar bu platformları kullanan müşterilerini çeşitli kampanyalar ile ödüllendiriyor ve daha az masraf alıyor. Türk Ekonomi Bankası Cepteteb internet bankacılığı da, dijital platformlar arasında zirvelerde yer alıyor. Şube kanalındaki pek çok işlemi hatta tüm işlemleri bu kanaldan gerçekleştirmek artık çok kolay.

 Yatırım Araçlarını Değerlendirin

Yatırım yapmak isteyenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bu platform hemen hemen her para cinsine ve değerli madene yatırım yapılmasını sağlıyor. Üstelik hisse senedi alım satım işlemlerinde anlık borsa bilgilerini müşterinin önüne seren bu platform pek çok banka çalışanı tarafından da kullanılıyor.

 Kredi Kartı İşlemleri ve Gözlemi

Kredi kartı artık hemen hemen herkeste olan bir bankacılık ürünü. Bu ürüne ait borç ve varlık bilgilerinin gözlemini sağlamak isteyen müşteriler hemen telefona sarılır ya da ATM ve şubenin yolunu tutar. Aslında bu platformdan tüm bu işlemleri sağlamak mümkün. Kredi kartı borç ve limit bilgisi ya da ödeme yapma işlemleri Cepteteb internet bankacılığından gerçekleştirilebilir. Üstelik sanal kart oluşturularak internet üzerinden daha güvenli alışveriş yapılabilir.

 Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme İşlemleri

Yılda iki kez ödenen motorlu taşıtlar vergisi ödemek için vergi dairelerine gitmek tarih oldu. Bu dijital platform sayesinde motorlu taşırlar vergisi ödemek ve taksitlendirmek artık çok basit. Ayrıca diğer verdi ödemeleri, fatura ve SGK prim ödemeleri, öğrenci kayıt yenileme ücretleri de buradan ödenebiliyor.

 e-devlet'e Cepteteb'den Yeni Bir Kapı

Birçok işlemin gerçekleştirildiği e-devlet'e giriş Cepteteb üzerinden de sağlanabiliyor. Cepteteb üzerinde bulunan e-devlet sekmesinden bu kanala geçiş sağlanabiliyor. Eğer e-devlet şifresi hatırlanmıyor ise yine Cepteteb'den yeni bir şifre edinilebiliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.