1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akbank Kredi Kartı İçin Başvuru ve Limit Artışı Nasıl Yapılır?
Akbank Kredi Kartı İçin Başvuru ve Limit Artışı Nasıl Yapılır?

Akbank Kredi Kartı İçin Başvuru ve Limit Artışı Nasıl Yapılır?

Akbank kredi kartı limit arttırma nasıl yapılır? Sorusunun cevabını sizler için derleyerek sitemize ekledik. "Akbank" limit artırım ile ilgili habere aşağıdan ulaşabilirsiniz...

A+A-

Akbank’ın size sunduğu kredi kartlarına sahip olmak artık çok kolay. Tek tuşla kredi kartı başvurusu yapabilir ve en hızlı şekilde de başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Üstelik bir yenilikle; basılı kartınız ayağınıza kadar gelecek.

Akbank Kredi Kartları Nelerdir?

Axess Kredi Kartı: Harcadıkça size chip para kazandırır.

Free Kredi Kartı: Kredi kartı aidatı yoktur.

Wings Kredi Kartı: Harcadıkça uçuş mili kazandırır.

Akbank Kredi Kartının Avantajları Nelerdir?

Akbank bünyesindeki tüm kredi kartları ile kazançlı alışverişler yapabilirsiniz. Taksitli alışverişler, birçok markaya özel kampanyalar ve indirimlerden faydalanabilir ayrıca her yaptığınız alışveriş sonucunda chip para ve uçuş mili kazanabilirsiniz.

Kredi Kartı Başvurusunu Nasıl Yapabilirim?

Kredi kartı başvurusunu yapmak için Akbank resmi internet sitesindeki formu doldurmanız gerekiyor. İsminiz, soyisminiz, cep telefonu numaranız ve TC kimlik numaranız ile doldurduğunuz formda hangi kredi kartını istediğinizi de belirleyerek “GÖNDER” butonunu tıklamanız yeterli olacaktır.

Kredi Kartımı Nasıl Seçmeliyim?

Kredi kartı seçimini ihtiyacınıza göre yapabilirsiniz. Eğer sadece taksitli alışveriş ve nakit çekimi için kullanıyorsanız, alışverişlerinizde bol bol chip para kazandıracak Akbank Axess Kredi Kartı’nı tercih edebilirsiniz. Sık sık seyahat ediyorsanız, her alışverişinizde size uçuş mili kazandıracak Wings Kredi Kartı'nı seçmelisiniz. Kart aidatı ödemek istemeyenler içinde ise Akbank size Free Kredi Kartı seçeneğini sunuyor.

Kredi Kartı Limitini Nasıl Artırabilirim?

Akbank kredi kartlarınızda, alışveriş ve nakit avans limitini belirlemek sizin elinizde. Akbank Direkt İnternet sitesi ile, Akbank Direkt Mobil uygulaması ile, Akbank Şubeleri’nden, Akbank ATM’lerinden ve Akbank Müşteri Hizmetleri telefon bankacılığı iletişim numarası olan 444 25 25’ i arayarak limit artışı talebinde bulunabilirsiniz.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.