1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zor bu süreçte bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma
Zor bu süreçte bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma

Zor bu süreçte bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma

Teşekkür etmek istiyorum bazılarımız ile bir süreliğine yollarımızı ayırdık ve yeni arkadaşlar edindik. Onlar da bizim camiamıza hizmet etmek istiyorlar.Umarım onlar da başarılı olur.

A+A-

 

Teşekkür etmek istiyorum bazılarımız ile bir süreliğine yollarımızı ayırdık ve yeni arkadaşlar edindik. Onlar da bizim camiamıza hizmet etmek istiyorlar.Umarım onlar da başarılı olur.Başarılı olanlara teşekkür ederiz,başka adaya teşekkür ederiz.Keşke daha fazla adayın çıkabileceği seçimler olsa.Maalesef olay şu ki bu oldu.Buna neden olan faktörler olabilir. İster pandeminin yarattığı kriz olsun, ister spor hukukunun zorlukları olsun, ister bize destek olsunlar, "Sakın Başkan" demek isteyenler olsun.Keşke seçilseler. katılım Allah bize Beşiktaş için en iyisini ve en iyisini versin.Beşiktaş büyük bir camiadır.Toplumumuz tereddüt etmesin.Güçlükleri aşacak gücümüz var.Hem yeni hem de giden yöneticiler cesaret abideleridir.” Ahmet Nur Çebi teşekkür etti. ayrılan yönetim üyelerine ve güvenilir bahis siteleri yeni yöneticiye başarılar diledi. Çebi sıralamasında yer alan isimler şöyle:

Emre Kocada

sehancetinsaya

motor mili

Ümit Tahir Güneş

sierra turşusu

Murat Kılıç

Mehtap Mutlu Senferah

ali afiş

Yedek üyeler:

Bilgehan Cenk Sürmen

İbrahim Kemal Dilioğlu

Ümit Senör

Sait Artes

Melih Arslan

Berlin Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Şampiyonlar Kutlaması'na ortalama 4 bin kişi katıldı. Berlin çevresindeki 100 dönümlük açık alanda Türkiye'den Karadeniz müzisyenleri şampiyonluk kutlamaları için sahne aldı. Etkinlik, çok sayıda yeme-içme stantları ve çocuklar için oyun alanı ile bir yayla şenliği gibiydi. Karadeniz'in vazgeçilmez yemeği olan hamsi çömleğinin de festivalde yeri var.

Trabzonspor Şampiyonası şölenine katılanlardan biri de Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök oldu. Kutlamada konuşan Başkonsolos Yuçekok, Trabzon'un Yayla Festivali'ni hatırlatan bu güzel etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Berlin'de şehrin neredeyse yüzde onunu oluşturuyoruz. Her sektörde, her alanda ​İş, çalışanlarımız motive ve bağlı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.