1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antalyaspor U14 Takımı Avrupa’da Adından Söz Ettirdi
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçında stat çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındı

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçında stat çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındı

Stadyuma girenler aranırken, stadyum çevresindeki tüm kapılar önlem alıyor.

A+A-

 

Stadyuma girenler aranırken, stadyum çevresindeki tüm kapılar önlem alıyor.

Forum boş

Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkarken taraftarlar da maça ilgi gösterdi. 27.500 kişilik Malatya Stadyumu 7.000 bilet sattı ve tribünler boş kaldı.

Malaya'nın Süper Lig'deki son maçı

Malatya'nın küme düşme süresi sona ermeden altı hafta önce tamamlandı. 2017-2018 sezonunda Çin Süper Ligi'nde mücadele etmeye devam ettiler.Öznur Kabulo Yeni Malatya Spor bir süre sonra ligi 47 puanla beşinci olarak tamamlayarak Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı. İkinci turda Slovenya temsilcisi Olympia elendi, üçüncü turda Partizans'ı evlerinde 1-0 mağlup ettiler, ancak grup aşamasında Sırbistan'a 1-3 kaybettiler ve grup aşamasına kalifiye olmadan elendiler. (DHA)

Fenerbahçe, 15 Ağustos'ta Adana Demirspor'un Yeni Malatya'dan ayrılmasıyla başlayan 2021/22 sezonunu tamamladı. 38. Misafir olarak mariobet son 7 gün M. Fenerbahçe, Alatia'yı Serdar Dursun (32ft), Serdar Aziz (57ft), İrfan Can Kahveci (75ft) ve Enner Valencia'nın (77ft ve 89ft) 73 sayı ile yenerek Trabzonspor'un sezonunu kazandı. Sonra ikinci oldu.

İsmail Kartal yönetiminde Sarı Lacivertliler, 2022/23 Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmak için 14 maça yenilmedi. Kanaryalar, Rangers'ın Avrupa Ligi finalindeki yenilgisi nedeniyle ikinci ön eleme turundan Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edecek. Bu raundun rakipleri 15 Temmuz'da kura çekilerek belirlenecek. İlk maç 19-20 Temmuz'da, ikinci maç ise 26-27 Temmuz'da oynanacak.

Ligden birkaç hafta önce küme düşme kararı alınan Malatyaspor, üst üste 10. maçını kaybederek 20 puanla son sıralarda yer alıyor.

Serdar Dursun, Çin Süper Ligi'ndeki 15. golünü kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.