1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray için bir dönüm noktası
TRANSFER İŞLEMİ

TRANSFER İŞLEMİ

Yıldız, Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili olarak, "Süreç çok hızlı gelişti. Çok hızlı imzaladık. Kariyerimin bu döneminde Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak zorunda kaldım.

A+A-

 

Yıldız, Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili olarak, "Süreç çok hızlı gelişti. Çok hızlı imzaladık. Kariyerimin bu döneminde Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak zorunda kaldım. Şampiyon olmak, şampiyonluk kazanmak  ve tabii ki  oynamak için buradayım. Onu ben de istiyorum. Bu yüzden hızlı büyüyor. Göç süreci sona eriyor. Menajerim de hocamızla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Aslında hepimiz burada olmaktan çok mutluyuz. Hızlı bir şekilde uçağa atladım ve transfer süreci tamamlanmadan padişahbet buraya geldim. "

'Türkiye'de çok fazla harika oyuncu var'

Hala futbol oynamayı hayal edip etmediği sorulduğunda, Mata yanıtladı: "Geçmişte burada (Türkiye'de) oynadık, ancak tek bir takımdayken, başka bir takıma gitmeyi hayal etmek zor. Çünkü o zaman kendi takımına odaklanırsın. Bursaspor, Fenerbahçe ve Başakşehir ile oynadık. Çok büyük Türk oyuncular var. Arda Turan gibi. Onları gördüğümde çok heyecanlandım, ne kadar iyi oynuyorlar diye düşündüm. Kendi sözleriyle cevap verdi.

Okan Çayı Hakkındaki Düşünceleri

Mata, Galatasaray başantrenörü Okan Brook ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: Ortalama iki hafta. Yeni tanıştık ama Başakşehir'in hocası olunca onlara karşı padişahbet giriş oynadık. İşte onlara karşı kaybettik. Bence çok fazla insan var. Sanırım birisi oyuncularıyla yakın bir ilişki geliştirdi. Hatta bizimle pratik yaptı ve standartlarını gösterdi. Bizimle oynarsa çok mutlu oluruz. " diyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.