1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. TEKNOLOJİ

  4. Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Günümüz çağında teknolojinin ve teknolojik aletlerin gelişmesi ile iletişim geçmişe göre farklı bir boyut kazanmıştır. İnsanlarla bağ kurmak daha kolay bir hale gelmiştir.

A+A-

İnsanlarla iletişim kurmak ceplerimizdeki telefon ile sağlanabilmekte ve bu da pek çok yeni oluşuma kapı açmaktadır. İletişimin bu denli kolaylaşmasının yanı sıra teknolojinin bir getirisi de paylaşım ağının çok daha aktif ve kolay ulaşılabilir oluşu olmuştur.
Swarm Neden Tercih Ediliyor?

Günümüzde pek çok insan paylaşım ağı ve çeşitlerini genişletiyor. Fotoğrafların, video ve ses kayıtlarının yanı sıra "yer bildirimi" de bu konuda (paylaşım ağında) başı çekiyor. Bunun bir yer bildirim uygulaması olan "Swarm" aracılığı ile paylaşılması ise oldukça popüler.
Çokça tercih edilmesi ve sıkça paylaşım yapılmasının yanında bu paylaşımlardan uzaklaşmak hatta tamamen kopmak adına Swarm hesabının kapatılması talep ediliyor. Bunun çeşitleri nedenleri olabiliyor. Swarm hesabını kapatmak isteyenler için bunun basit birkaç adımı var.
Swarm Hesabımı Nasıl Silebilirim?
Eğer çeşitli nedenler ile Swarm hesabınızı kapatmak istiyor iseniz aslında işiniz o kadar da zor değil. Bunu birkaç basit adımla halledebiliyorsunuz.
İnternet tarayıcınız üzerinden Foursquare/Swarm hesabınıza giriş yapın. Profiliniz üzerinden "ayarlar" kısmına girin. "Ayarlar" sayfasında "hala sorularınız varsa" yazan bölüme tıklayın. Bu link sizi Swarm hesap silme sayfasına yönlendirecek. Hemen hemen her sosyal medya hesabında olduğu gibi bu noktada da size hesap silme nedeninizi soruyorlar. Size uygun olan cevabı seçerek devam edebilirsiniz. Bu seçimi yapmanızın ardından geriye son bir işlem kalacak. Sayfanın sonuna inip "devlet account" veya "hesabı sil" yazan kısma tıklayarak hesabınızı silmiş oluyorsunuz.
Swarm Hesabınızı Silerken Bilmeniz Gerekenler
Swarm
, pek çok sosyal medya uygulamasından farklı olarak "hesap dondurma" seçeneği sunmuyor. Yani eğer Swarm'dan ayrılmak istiyorsanız tek bir seçeneğiniz var, hesabınızı kalıcı olarak kapatmak. Ayrıca bu işlemi yalnızca web tarayıcınız üzerinden yapabileceğinizi de bilmelisiniz. Kullandığınız telefon veya tabletten bu işlemi gerçekleştirmeniz mümkün değil.
Son olarak işleminizden emin olmanız konusunda bir hatırlatma, bu işlemi geri alamayacaksınız. "Delete account" butonuna tıkladıktan sonra Foursquare ve Swarm hesaplarınızı tümü ve bu hesaplardaki bilgiler silinmiş oluyor.


Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.