1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Spotify Çalma Listesi Apple Music'e Nasıl Aktarılır?
Spotify Çalma Listesi Apple Music'e Nasıl Aktarılır?

Spotify Çalma Listesi Apple Music'e Nasıl Aktarılır?

Müzik akışı hizmetleri gün geçtikçe artıyor, Youtube Music, Spotify ve Apple Music gibi onlarca müzik akışı hizmeti sunan platformlar var.

A+A-

Peki, hizmet aldığımız platformu değiştirirken çalma listesini nasıl aktaracağız? Aylarca belki yıllarca Spotify kullandıktan sonra Apple Music kullanmaya başlamak istiyor fakat her gün kullandığınız çalma listelerinizi bırakamıyor musunuz?

Bu yazımızda Spotify'da ki çalma listelerinizi Apple Music'e nasıl aktaracağınızı anlatacağız. Aktarımı yapmak için bulunan ücretli ve ücretsiz programlar bulunuyor. Öncelikle IOS dışındaki cihazlarda da kullanabileceğimiz Stamp uygulamasıyla başlayalım.

1. Stamp

• Çalma listesinin kaynağı olan Spotify'ı seçin.

• Aktarmak istediğiniz hedefi yani Apple Music'i seçin.

• Çalma listenizi seçin ve "İleri" tuşuna dokunun.

Stamp uygulamasının ücretsiz sürümünde 10 şarkıya kadar olan listelerinizi aktarabilirsiniz. İçeriği daha büyük olan listeleriniz için ise Pro sürümüne IOS'a özel 9.99 €, diğer platformlar için 14,99 € 'ya sahip olabilirsiniz.

2.  Soungshift

• Uygulamayı açın.

• "+" simgesine tıklayıp çalma listesini aktarmak istediğiniz müzik servislerini seçin.

• Kaynağı belirleyin.

• Çalma listenizi seçin.

Songshift bir IOS uygulamasıdır bu yüzden yalnızca IPhone'larda çalışır. Ücretsiz sürümünde 1 adet çalma listesi seçebilirken, Pro sürümünde çalma listelerini birleştirerek aktarabilirsiniz. Pro sürümünün ücreti ise 3,99 €. Songshift diğer uygulamalara göre biraz daha karmaşık bir yapıya sahip olsa da sağladığı avantajlarda var.

Ücretsiz sürümünde şarkı sınırı olmaması ve Pro sürümünün diğerlerine nazaran daha ucuz olması bunlardan bazıları;

1. Move To Apple Music

Çalma listelerinizi aktarırken kullanabileceğiniz en kolay uygulamalardan biri Move to Apple Music'tir. Diğer uygulamalarda olduğu gibi hem ücretsiz hem de ücretli kullanabilirsiniz. Ücretsiz sürümünde maksimum 15 şarkılık calma listeleri aktarırken, 8.00$ gibi cüzi bir miktar ödedikten sonra çalma listelerinizi şarkı sınırı olmadan aktarabilirsiniz.

2. Soundiiz

Sptify, Apple Music ve Youtube Music gibi müzik akışı hizmetlerini destekleyen Soundiiz'inde ücretsiz ve ücretli sürümleri bulunuyor. Hem Spotify hem de Apple Music kullanmak isteyenler için mükemmel bir uygulama olan Soundiiz, aylık 3.00 € 'ya mal olan Pro sürümünde iki platformda ki çalma listelerini senkronize ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.