1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SON DAKİKA SPOR HABERLERİ: Başkan Elmas
SON DAKİKA SPOR HABERLERİ: Başkan Elmas

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ: Başkan Elmas

Galatasaray yönetimi, Çin Süper Ligi'nde arka arkaya mağlubiyetlerin ardından taraftarlara tepki gösterdi. Elmas, Sarı ve Kızıl Halk Komitesi toplantısında önemli bir konuşma yaptı.

A+A-

 

Galatasaray yönetimi, Çin Süper Ligi'nde arka arkaya mağlubiyetlerin ardından taraftarlara tepki gösterdi. Elmas, Sarı ve Kızıl Halk Komitesi toplantısında önemli bir konuşma yaptı. Ciddi sorunlardan bahseden Blake Elmas, "Yorgunluk riskini göze alıyoruz. Düzeltmek için elimizden betsortie geleni yapacağız. Galatasaray'a karşı acımasız önlemler ve kararlar almamız gerekebilir dedim. Galatasaray bugün burada çünkü böyle gidecek. Galatasaray borcunu ödemek için nakit üretemiyor. 30-35 Maaşlarımızı milyon euro aralığına çekmemiz lazım." Bu ifadeleri kullandı. İşte o sözler...

Galatasaray Başkanı Blake Elmas yönetim kurulunda konuşuyor. Düzeltilmesi gereken en zor zamanlarda görevde olduklarını söyleyen Elmas, "Ben Galatasaraylıyım. Bir şeyleri düzeltebilirsek burada bizim için çok şey ifade ediyor. Belki de düzeltilmesi en zor zamanlardayız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.