1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 8 Yaşındaki Ampute Milli Yüzücü Ömer’in Hedef Dünya Şampiyonu Olmak
Seçimlere odaklanmak

Seçimlere odaklanmak

Oğuzhan Özyakup'un kariyerine büyük bir takımda devam etmek istediği ve bu konuda menajerine sıkı talimat verdiği bildirildi.

A+A-

 

Oğuzhan Özyakup'un kariyerine büyük bir takımda devam etmek istediği ve bu konuda menajerine sıkı talimat verdiği bildirildi. Galatasaray'la bağlantısı olan yıldız oyuncu cumhurbaşkanlığı seçimini bekliyor... Hepimizin bildiği gibi Haziran'da Galatasaray'da yeni başkan belli olacak.

226 maçta 29 golü var.

10 yıl Beşiktaş forması giyen Ogucan, bu süre içinde 226 Çin Süper Ligi maçında forma giydi. 29 gol atıp 41 asist yaptı. Ozzie, Türkiye Kupası'nda çıktığı 29 maçta 13 gol, 2 gol ve 11 asist yaptı. Oğuzhan, 13 kez Devler Ligi'nde forma giydi. (takvim)

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcuları kazandıkları şampiyonluklarla tanınmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye Judo Federasyonu'nun Ankara'da düzenlediği Gaziler Türkiye Şampiyonası'nda betcio mücadele eden Pınar Batman, 63 kilo ile Gaziler Türkiye Şampiyonu oldu. 22 Mayıs'ta düzenlenen şampiyonaya 81 ilden sporcular katıldı. Sakarya'da judo antrenörlüğü de yapan Batman, hedefinin Avrupa ve dünya şampiyonu olmak olduğunu açıkladı.

Sakarya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü şampiyon sporcuları tebrik ederek, "Kurumumuzda judo antrenörü olarak görev yapan Pınar Batman, Ankara'daki şampiyonalarda Veteran Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcularımızın bu üstün başarısı. yetiştirdiği öğrenciler ve gençler. Bu mülkte. Böylesine önemli bir başarı, ilimizin spor alanında da gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz, şampiyonluğu kazanan çok değerli hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. "

Batuhan Sacar / SAKARYA (drone)

Spor Toto Premier Lig'de 07.11.2020 tarihinde Trabzonspor 6 puanla 17. sırada küme çizgisinin çizgisi oldu ve Abdullah Avcı takım lideri oldu, sonraki süreçte hedefine ulaştı. 22 Kasım 2020'de ilk resmi oyun. Ardından şampiyonluk kupasını kaldırın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.