1. HABERLER

  2. YEREL

  3. MERSİN

  4. Savaşçı ruhunu takdir ediyorum
Savaşçı ruhunu takdir ediyorum

Savaşçı ruhunu takdir ediyorum

Tecrübeli teknik adam, oyunculara seslenerek oyunun önemine dikkat çekerek, "Trafik kazası istemiyorsak Beşiktaş maçını kazanmalıyız.

A+A-

 

Tecrübeli teknik adam, oyunculara seslenerek oyunun önemine dikkat çekerek, "Trafik kazası istemiyorsak Beşiktaş maçını kazanmalıyız. Mücadeleci ruhunuzu ve kazanma kararlılığınızı görüyorum ve takdir ediyorum. Şimdi konuşma değil çalışma zamanı. Oyuncularını bu zorlu oyunda motive etmek için var gücüyle çalışmaya devam ederek, "Rakibine saygı duy ve elinden gelenin en iyisini yap. "

Kayseri'den galibiyetle dönen Beşiktaş, Pazar günü sahasında Fenerbahçe'de sezonun en önemli maçlarından birini oynayarak UEFA konuşma liginin son üç haftasında iddiaya girdi. Che'ye karşı oynayacak. Bir gün önce babasının hastalığı nedeniyle memleketine giden Vader, Rosier ve Montero ile birlikte derbide yer alamayacak. Çok fazla seçeneği olmayan teknik direktör Valerien Ismael, yokluğunda üç oyuncunun isimlerini büyük ölçüde belirledi.

Atiba ve Nkudu, 11

Fransız teknik adam, masayı Serdar-Welinton-Necip üçlüsünün savunmasına devredecek. Wellington ortada, genç Zelda sağ bahislion arkada ve Nesip sol arkada olacak. Rosier'in sağ bekindeki boşluğu Kenan Karaman veya Kerem Kalafat dolduracak. Kennan'ın tecrübesiyle ilk 11'e daha yakın olduğu söyleniyor. Atiba ile 2 gol atan Nkudu, Kayseri'de 2 asist yaptı ve derbide 11. olacak. Penaltı noktasını yakalayan orta saha oyuncusunun başarılı ismi Joseph, takımın devler derbisinde de yer alabilecek. (Vatandaşı olduğu ülke)

Bordo-Mavililer'de şenlikler devam ediyor... Trabzon Dernekleri Federasyonu ve bünyesindeki tüm sivil toplum kuruluşları ile gurbetçi gençlik örgütlerinin Pazar günü Yenikapı'da şampiyonluk kutlaması yapılacak. Hava karardıktan sonra saat 15.00'te lazer, meşale ve havai fişek gösterisi ile başlayacak gruba sanatçılar katılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.