1. HABERLER

  2. YEREL

  3. MERSİN

  4. BAŞKAN SEÇER DEPREM SONRASI KENTTEKİ GELİŞMELERİ FOX TV YAYININDA ANLATTI
MEİGDER’den Başkan Çakır’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

MEİGDER’den Başkan Çakır’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay görevine yeni  başlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

A+A-

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay görevine yeni  başlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, kentin lokomotif kurumlarından olan MTSO’nun yeni başkanı Hakan Sefa Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şehitoğlu, öncelikle MTSO’nun Mersin’in önemli bir değeri olduğunu söyleyerek böylesine bir marka değerin direksiyonuna geçen Başkan Çakır’a başarılar diledi.

ŞEHİTOĞLU: “HIZLI VE ETKİLİ BİR YAYIN AĞIMIZ VAR”

MEİGDER hakkında bilgiler vererek konuşmasına devam eden Başkan Şehitoğlu, derneklerinin 2021 yılında 7 gazeteciyle kurulduğunu ve şuan 55 gazeteci-üyeye ulaştığını söyledi. MEİGDER’in Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkan Yardımcılığı düzeyinde Mersin’i temsil ettiğini ve 9 federasyonun üye olduğu Türkiye’nin en büyük basın çatı kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) üyesi olduğuna dikkat çeken Başkan Şehitoğlu, “Gazetecilik artık internet üzerinden yapılıyor. Bizler de temelde klasik gazetecilik etik ve ahlakıyla hareketle çağa ayak uydurup okuyucularımıza en hızlı bir şekilde haber ulaştırıyoruz. Aynı anda yüzlerce haber sitesiyle hızlı ve etkili bir yayın ağımız var. Kentimizdeki olayların yanı sıra kurum ve kuruluşların hizmetlerinin duyurulması ve Mersin’in tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Başkan Şehitoğlu, son olarak Mersin ile ilgili her konuda MTSO ile iş birliğine açık olduklarını sözlerine ekledi.

ÇAKIR: “BİRLEŞEREK BAŞARACAĞIZ”

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da, “Sizler çok önemli bir görev yapıyorsunuz, yerel basın bizim için çok önemli” diyerek MEİGDER Yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti  dile getirdi. Mersin’in önemli ve stratejik bir kent olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Mersin, Türkiye’de çok önemli bir noktaya gelecek. Bunun için de kurumlarımızın biraz daha kenetlenmesi lazım. Tüm kurumların basınla beraber, ‘Mersin için ne yapmalıyız?’ diye birleşmesi lazım. Çünkü biz ‘Birleşerek başaracağız’ mottosuyla hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Çakır ayrıca görevde kalacağı 3.5 yıl içerisinde MEİGDER ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunup çeşitli etkinliklere imza atabileceklerini vurgulayarak nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şehitoğlu ve yönetimine teşekkür etti. Ziyaret, Başkan Şehitoğlu’nun Başkan Çakır’a çiçek takdimi ve ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.