1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oyuncularımıza periyodik lazer darbeleri ilk yarıda ev sahibinin tribünde dikkatlerden kaçmadı.
Oyuncularımıza periyodik lazer darbeleri ilk yarıda ev sahibinin tribünde dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncularımıza periyodik lazer darbeleri ilk yarıda ev sahibinin tribünde dikkatlerden kaçmadı.

UEFA Konuşma Ligi'nde gruptan ayrılma hesaplarını gündeme getiren Sivasspor, 4. maçta Balkanlarla karşılaştı. Sivas'taki mücadeleyi 4

A+A-

 

 

UEFA Konuşma Ligi'nde gruptan ayrılma hesaplarını gündeme getiren Sivasspor, 4. maçta Balkanlarla karşılaştı. Sivas'taki mücadeleyi 4:3 kaybeden temsilcimiz bu kez mutlak zafer yolundan gitti. Karşılaşmanın başlarında hücum organizasyonu Sabia ile etkin bir şekilde iş birliği yapan Rizachalymbaylı öğrenciler, 17. dakikada Yatabare'nin gollerine yaklaştı. Ancak daha sonra ev sahipleri devraldı. Önce topu verdik, sonra onwin kalemizdeki pozisyonları gördük. 36. dakikada Tachi kapıyı açtı: 1:0. Balkany, yarının ilerleyen bölümlerinde farkı 2'ye çıkarma şansını da kaçırdı. İkinci yarıda Balkanlar önemli pozisyonları çevirdi. Oyuna ortak olmak bizim için zordu.

Her şey 9 dakikada  değişti

Gradel'den saldırıda bir şey beklemek bile bizi üçüncü bölgede  etkisiz hale getirdi. 1972 yılında Hakan Arslan oyundaki temsilci ortağımız oldu. 9 dakika sonra Angelski harika bir gol attı. Gün geçtikçe birbirine alışan Rot-Weiss, Cluj ile liderliği onwin giriş paylaşarak 7 puan kazandı. Sivasspor, özellikle 4-3'lük mağlubiyetle geçen kötü bir mücadelenin ardından son periyotta patlayıcı gücü sayesinde galibiyeti elde etmeyi başardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.