1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ft Antalyaspor’da Burdur Kampı Devam Ediyor
Öyle oldu

Öyle oldu

Şampiyonluk için savaşacak yapıya sahibiz. Aslında, hesapta herhangi bir pandemi yok. Hem finansal hem de atletik olarak bizim ve tüm takımlar için çok fazla ivme kaybetti.

A+A-

 

Şampiyonluk için savaşacak yapıya sahibiz. Aslında, hesapta herhangi bir pandemi yok. Hem finansal hem de atletik olarak bizim ve tüm takımlar için çok fazla ivme kaybetti. Örneğin ligi kazanmak için 800.000 euro alabilirdik ama bu 180.000 euroya düşürüldü. 2019 yılında ürün satışlarımız üç katına çıktı. Seyirci geliri iyi, ortalama 30-32 bin. Salgının ilerlemesi olmasaydı, bugünün mutluluğunu daha önce getirebilirdik. Sonunda sözümüzü tutmamız bir teselli. Sadece önümüzdeki 1-2 yıl yönetim açısından rahat olmayacak. Yani sadece futbol değil, tüm sektörlerin toparlanması kolay değil. Bunun farkındayız. Sözü tutmaktan başka çare yok.

'nazaran Hayatım inanılmaz derecede ılık"

Açıklamalarında hep sakin ve sabırlı açıklamalar yapıyorsun ama ne zamandır kalbinden “biz öyle sanıyoruz” diyorsunuz?

9. haftadan sonra (Fenerbahçe, 3-1 galibiyet) planladığımız gibi gittik ve umarım bir aksilik olmaz dedim. Şubatın ikinci haftasından sonra iş bitti dedim.

Kolay yıllara, kaybedilen şampiyonluklara, kaybedilen hayatlara ve yeniden kavuşmalara hasret. Şampiyon olduğunuzda neler hissettiniz? Bunu hayatınızın en mutlu anıyla karşılaştırabilir misiniz?

Topluluklar çok acı çekti ve bize çok acı çektirdiler. Haklarımız yenildi. Ben inançlı bir adamım. Bu kadar çok kişinin hakkına göz diktiğinizde, Allah ondan sizi parisbahis sorumlu tutacaktır. Ama sırf Allah seni sorumlu tutacak diye bir köşede beklemen gerçekçi değil. Kimi intihar etti, kimi yarış yolunda öldü, Eskişehir'deki yarıştan sonra bizi şampiyon yapamayacakları için kalp krizi geçiren Mustafa abimiz oldu. Kazandıktan sonra 7 mezar ziyaret ettim ve daha fazlasını yapacağım. Çok gözyaşı döktük. En acılı günlerimizde "Tanrım bana bu takımın şampiyonluğundan bir pay alma şansı versin" demiştim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.