1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Efsane Futbolcu Hayatını Kaybetti
Mobil oyunların önemi her geçen gün artıyor

Mobil oyunların önemi her geçen gün artıyor

Akıllı telefon ve tabletlerin internet ortamında günlük hayatın bir parçası haline geldiğini hatırlatan Çevik, "Aslında bilgisayarlar ceplerine sığacak kadar küçük ve donanım fonksiyonları bir üst seviyeye yükseltildi.

A+A-

 

Akıllı telefon ve tabletlerin internet ortamında günlük hayatın bir parçası haline geldiğini hatırlatan Çevik, "Aslında bilgisayarlar ceplerine sığacak kadar küçük ve donanım fonksiyonları bir üst seviyeye yükseltildi. dokunmatik ekran gerektirmeyen ve harici yönlendiriciler sayesinde masaüstü bilgisayarlardan akıllı telefonlara geçiş sağlanıyor.Akıllı telefonlarda geçirilen süre arttıkça mobil oyunların ve sosyal medya kanallarının tipobet365 önemi artıyor” dedi.

Türkiye dünya üçüncüsü

Yardımcı Doktor. İpek Çevik, "App Annie'nin yayınladığı 2019 mobil uygulama pazar verileri ve analiz raporuna göre küresel mobil oyun indirmeleri 200 milyar katına ulaştı. 2021 raporuna göre yatırımın %75'i oyun alanında, 100 milyar yatırım. Doları o buldu." diyerek devam etti:

"Aynı raporda Türkiye'de mobil oyun uygulamalarına harcanan süre %40 artarak dünya üçüncüsü oldu. Bir kişinin akıllı telefonda geçirdiği toplam süre günde tipobet365 giriş yaklaşık 4,2 saat. Bu nedenle oyun tasarımı küresel bir endüstri hedefi haline geldi. Pazar."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.