1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maç Öncesi Önemli Açıklamalar
Maç Öncesi Önemli Açıklamalar

Maç Öncesi Önemli Açıklamalar

Süper Lig'in 19. haftasında 3-1 kazandıkları Kayserispor maçını değerlendiren Uygun, “Kayserispor gibi güçlü bir takım gerçekten, oyun anlayışıyla çok özel bir takımı deplasmanda 3-1 yenmenin mutluluğunu yaşadık.

A+A-

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında 11 Ocak Perşembe günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Bülent Uygun, öncelikle ziyarete gelen Şehit aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Sivas Şubesi’ne teşekkür ederek, “Bugün bizim için çok önemli bir gün oldu. Ülkemizin kahramanlarını yetiştiren anne, babaları ve onların çocuklarıyla birlikte olduk. tophillbet Onların sevgisine maruz kaldık. Bu bizim için çok önemli. Onlar bizim baş tacımız. Onlar bizim her şeyimiz, bu vatanın gerçek kahramanları. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Dünyada yaşanan savaşların da bir an önce durmasını, ülkemizin de refahı, huzuru mutluluğumuz adına da Allah’tan niyaz ediyorum.” cümlelerine yer verdi.

“Kayseri’yi 3-1 yenmenin mutluluğunu yaşadık”

Süper Lig'in 19. haftasında 3-1 kazandıkları Kayserispor maçını değerlendiren Uygun, “Kayserispor gibi güçlü bir takım gerçekten, oyun anlayışıyla çok özel bir takımı deplasmanda 3-1 yenmenin mutluluğunu yaşadık. Taraftarımıza armağan tophillbet giriş etmiştik. Onlardan şimdi beklentimiz, malum kombinelerimiz şu anda satışta ve yalnızca bin tane kombine satılmış durumda. Kalan kombinelerin hepsini almaları ve bir an önce tribündeki gerçek sahibi olarak yerlerini almalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.