1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İskenderun’da Geleceğin Futbolcularına Kadın Antrenör
Lucas Torreira lider

Lucas Torreira lider

Trabzonspor'a 106,2 km, Gaziantep FK'ye 108,1 km, Kasım Paşa'nın takımına 110,7 km mesafede bulunan Gala Taşare, Konya Spor'un son maçında 119,8 km kat ederek sezon rekoru kırdı

A+A-

 

Trabzonspor'a 106,2 km, Gaziantep FK'ye 108,1 km, Kasım Paşa'nın takımına 110,7 km mesafede bulunan Gala Taşare, Konya Spor'un son maçında 119,8 km kat ederek sezon rekoru kırdı

Sarı-Kırmızılı, Okan Buruk ile iyi bir antrenman kampına 4 haftalık mesafe koşusunu ekledi. Yaptığı mücadelelerle taraftarların gönlünü ve zihnini fetheden yeni kanat oyuncusu Lucas Torreira, 12,1 kilometre ile takımın en hızlı oyuncusu oldu. Sergio Oliveira onu 11.1 km ile  takip etti. (AM)

EuroBasket 2022, Amerikalıların farklı ülkelerin milli takımlarına katılmasıyla dikkat çekiyor. Oyun, zaman zaman neredeyse her takımda jetgobet Amerikalı oyuncuları kullandığı için eleştirildi. Yine Sırp vatandaşı olan Amerikalı aktör Charles Jenkins, Sırp Mando gazetesine konuyla ilgili açıklama yaptı.

'Sırbistan için oynamadım'

Başka bir ülke için oynamanın stresli olduğunu söyleyen Jenkins, "Dürüst olmak gerekirse, isteseler de Sırbistan için oynamam. Evet pasaportum var ama Sırplar gururlu insanlar, sadece Sırbistan doğumlu oyuncuların oynamasını istiyor. milli takım için. O yüzden oynamayı düşünmüyorum. Sırpların bu pozisyonuna saygı duyuyorum. Başka bir ülke için oynamak çok büyük bir baskı. Bazı insanlar jetgobet giriş onlar için oynarsan mutlu olur, bazıları değil.

"Larkin bir açıklama yapıyor"

FIBA ​​Dünya Kupası Elemeleri kapsamında  Türkiye-Sırbistan maçıyla ilgili konuşan Jenkins, Türkiye Milli Basketbol Takımı'ndan Shane Larkin'e destek verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.