1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kimliğiniz İle Anında 15 Bin TL Destek Alabilirsiniz!
Kimliğiniz İle Anında 15 Bin TL Destek Alabilirsiniz!

Kimliğiniz İle Anında 15 Bin TL Destek Alabilirsiniz!

Vatandaşlar bir nebze de olsa rahatlamak adına düşük faiz oranında ve kefilsiz kredi veren bankalar aracılığı ile kredi çekmek istemektedir.

A+A-

Son birkaç yıldır ülkemizin ekonomik durumu günden günde kötüleşiyor. Bununla birlikte 2019 yılının sonlarında Çin topraklarında ortaya çıkan ve daha sonra tüm ülkeleri kısa süre içerisinde etkisi altına alan korona virüs salgını vatandaşların ekonomik durumlarını bir hayli etkilemişti. Başta kapanmalar ve işten çıkarmalar olmak üzere birçok faktör vatandaşların mali tablosunu olumsuz yönde etkilemişti. Hal böyle olunca vatandaşlar bir nebze de olsa rahatlamak adına düşük faiz oranında ve kefilsiz kredi veren bankalar aracılığı ile kredi çekmek istemektedir. Haberimizin devamını okuyarak kefilsiz olarak ve yüksek miktarlarda kredi veren bankalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

ATM anında 15 bin Türk Lirası ödeme yapacak. Kefilsizi koşulsuz, şartsız… Bankalardan sıfır faizle 36 ay vadeli kredi çekmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Türkiye vatandaşlarına ATM üzerinden 15 bin Türk Lirası nakit ödeme yapılacak. Acil bir şekilde kit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için ING bank ve QNB Finansbank, müşterilerine sabah duyurduğu bir haber ile birlikte 24 saat ATM’lerden 24 saat anında acil para çekmek mümkün olacak. ING Bank ve QNB Finansbank müşterisi olanlar ve kredi kartına sahip olan vatandaşlar 15 bin Türk Lirasına kadar nakit avans kullanabilecekler. Üstelik bu nakit avans uygulaması sıfır faizli olup herhangi bir ek ücret gerektirmemektedir.

Bankalar Vatandaşları Rahatlatacak Kampanyaları Açıkladı

2021 Eylül ayı ile birlikte müşterilerin ve diğer vatandaşların talep ve beklentilerini karşılayacak olan yeni kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Eylül ayının ilk günleri ile birlikte ING Bank ve QNB Finansbank bankaları tarafından yayınlanan kampanya ile birlikte müşterilerin tüm acil nakit ihtiyaçları için 36 aya kadar varan vade seçenekleri ile birlikte bu iki bankadan acil nakit para almak mümkün olacak. Bütün müşterilere rahat bir nefes aldıracak olan bu kampanyalardan diğer vatandaşlarda faydalanabilecek. Yaşanan bu ekonomik sıkıntılar ile birlikte bankalar müşterilerine ve diğer vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Eğer sizin de acil nakit ihtiyacınız varsa bu iki bankadan herhangi birine başvuru yaparak 15 bin Türk Lirasına kadar nakit avanslarınızı sıfır faiz ile 36 aya varan faiz oranları ile alabilirsiniz.

ING Bank Nakit Avans

Eğer bu bankanın müşterisiyseniz ve kredi kartı kullanıyorsanız nakit ihtiyaçlarınız için anında 15 bin Türk Lirası nakit avans çekebilirsiniz. Müşterilerin kredi notlarına göre ING Bank faizsiz ya da düşük faiz oranlarıyla nakit avans imkanı sunuyor. ING Bank’ın sunduğu bu düşük faizli nakit avans ödemelerinin yanı sıra 7 gün 24 saat atmler aracılığı ile acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu nakit avans ödemelerinden 12 ve 36 ay vade imkanıyla faydalanabilirsiniz.

QNB Finansbank Nakit Avans

Acil nakit paraya ihtiyacı olan müşteriler ve diğer vatandaşlar için QNB Finansbank taksitli nakit avans veren birkaç bankadan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Yaklaşık 15 bin Türk Lirasına kadar acil nakit para ihtiyaçlarınızı bu bankanın atmlerinden karşılayabilirsiniz. Çektiğiniz paranın 6, 9, 12 ve 18 aya kadar vade seçenekleri ile birlikte nakit avansları ödeme imkanına sahip olabilirsiniz.

Bu bankaların sağlamış olduğu bu nakit avans imkanlarından kredi notu riskli olan vatandaşlar dışında neredeyse tüm vatandaşlar faydalanabilecek. Bunun için tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan nakit miktarını ve vade seçeneğini belirlemek. Ardından bu iki bankadan biri aracılığı ile acil nakit ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.