1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İskenderunspor’da Riekerink İle Yollar Ayrıldı
Kartal gözünü zirveye dikti

Kartal gözünü zirveye dikti

 Siyah Beyazlılar, Pazar günü Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacakları son şampiyon Trabzonspor'u galibiyetle tırmandırmayı bekliyor.

A+A-

 

 Siyah Beyazlılar, Pazar günü Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacakları son şampiyon Trabzonspor'u galibiyetle tırmandırmayı bekliyor.

Giresun'da galip gelen siyah-beyazlı ekip, Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe'ye 7 puan kaybettikten sonra rahat bir nefes aldı. Tayyip Talha'nın önden attığı şut 3 sayısı Kartal'a adeta uyuşturucu gibi geldi.

OYUNCULAR SİSTEMDEN MEMNUN

Milliyet Haber'e göre; Tüm iddiaların onwin aksine Beşiktaş, oyuncuların sistemden memnun olduğunu ve  şampiyonluk yolunda teknik ekibe güvendiğini söyledi. Raporlara göre, hiçbir oyuncu sistemden şikayet etmedi.

MOTİVASYONEL KARŞILAŞMALAR

Siyah-beyazlılar, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcu olarak Trabzonspor'u yense de galibiyet serisine başlamak için şampiyonluğa odaklanmış durumda. Antrenör Valerien Ismael'in, maçın tehlikeli sonucundan önce ev sahibi onwin giriş şehirlerdeki oyuncularla  sık sık motivasyon görüşmeleri yaptığı biliniyordu. Zor bir süreçten geçen Trabzonspor'u yeneceğine inanan Fransız bir teknisyenin önlerini açacağı ve oyuncularına bu yönde önerilerde bulunacağı da kaydedildi.

SAISS VE EMRECAN TEDAVİSİ

Beşiktaş, Trabzonspor maçına iki günlük bir aradan sonra dün akşam idmanla başladı. Antrenör Valerien Ismael'in rehberliğinde Nevzat Demir üssünde yapılan antrenman, aktivasyon, koşu ve pas çalışmaları ile başladı. Antrenman, paslaşma ve minyatür kalelere şut çalışmaları ile sona erdi. Tedaviye devam eden Saiss ve Emrekan çalışmaya dahil edilmedi. Salih Uçan ise bireysel bir düz koşu yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.