1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk turnuva
İlk turnuva

İlk turnuva

Milyonlarca oyuncu VALORANT oynuyor ve 2020 yılında piyasaya çıktığında oyunseverlerin ilgi odağı olacak. ". Dünyanın en büyük ve en yenilikçi VALORANT şampiyonalarından biri olarak kabul edilen Red Bull Campus Clutch, üniversite öğrencilerini bir araya g

A+A-

 

Milyonlarca oyuncu VALORANT oynuyor ve 2020 yılında piyasaya çıktığında oyunseverlerin ilgi odağı olacak. ". Dünyanın en büyük ve en yenilikçi VALORANT şampiyonalarından biri olarak kabul edilen Red Bull Campus Clutch, üniversite öğrencilerini bir araya getiren ilk VALORANT şampiyonasıydı.

CNed dünya şampiyonunun çağrısı

VALORANT Şampiyonlar Şampiyonası'nda takımı Acend ile  harikalar yaratan ve Finalleri kazanarak tarihin ilk VALORANT Dünya Şampiyonu olan kulisbet Red Bull sporcusu Mehmet Yağız 'cNed' İpek, düzenlenen yarışmada gösteri maçlarıyla oyuncularla buluşacak. Türkiye espor tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Mehmet Yağız "cNed" İpek, "Red Bull Campus Clutch Şampiyonası, üniversiteli arkadaşlarımızın bir araya gelerek yeteneklerini sergilemek ve ülkelerini  temsil etmek için bir araya geldikleri yerdir. içinde." Dünya sahnesi. VALORANT yarışmasına güveni tam olan tüm üniversite arkadaşlarımın bu yarışmaya katılmasını dilerim. "

2022 Dünya Şampiyonası'nda dördüncü kez sahneye çıkan, Nets tarihindeki ilk grup olan Evelyn, 16 takım arasında öne çıkarak 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandı. Ön elemeler geri sayım sürüyor. Team USA ile Crescent Stars, 4 Eylül'de çeyrek finale çıkmak için ellerinden geleni yapacak. Ancak Efe Mandıracı, Efe Bayram, Yasin Aydın, Yiğit Gülmezoğlu, Murat Yenipazar ve Vahit Emre Cenk gibi kulisbet giriş oyuncuların sakatlıkları nedeniyle milli takım teknik direktörü Nedim Özbey eksik bir grup halinde Slovenya'ya geldi. Zamanla başarılı olan, "Çocuklara gelecekleri verilmeli. Bu başarılar çok çalışmanın sonucudur" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.