1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İki farklı şekilde kazanabilirdik
İki farklı şekilde kazanabilirdik

İki farklı şekilde kazanabilirdik

Weghorst, maçın sonunda takım arkadaşlarıyla soyunma odasında yaptığı değerlendirmede, yenilen goller için yine de Impact'ti.

A+A-

 

Weghorst, maçın sonunda takım arkadaşlarıyla soyunma odasında yaptığı değerlendirmede, yenilen goller için yine de Impact'ti. Yıldızın isminde şu ifadeler yer aldı: "Kaçırılan gollere ben de inanamıyorum. Özellikle ilk koparma pozisyonunda topun hedefe ulaşmamasına şaşırdım. Top direğe düştü ve arkamı dönüp topa vurup uzak köşede bırakmak istedim. Bazen topu istemezsen olmuyor. Son bölümde iki farklı galibiyet aldık. İki puan betonevip kaybettiğimiz için çok üzgünüm. ”

'Desteğiniz için teşekkürler'

Başarılı oyuncu, dün  Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ilgi gösteren taraftarlara  teşekkür etti. Weghorst, "Çocuklarıma ne kadar gururlu bir destekçi olduğunuzu göstermeliyim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Bu desteğe gerçekten iyi yanıt vermek istiyorum."

ÖZEL FANATİK  / Orhan Yıldırım

Sudan Ligi'nde forma giyen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, forma tasarımları ile önemli toplumsal konulara dikkat çekerek 2022-2023 sezonu betonevip giriş voleybol formasını tanıttı. Aydın Sultan'ın yeni hali, üzerinde "Otizmi Biliyoruz" yazan bir kazakla halkın beğenisine sunuldu. Aydın Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda düzenlenen forma tanıtım töreninde  Aydın Büyükşehir Bellediya Spor Başkanı Borat Bora Mersin, "Metro Belledia Spor Kulübü olarak 'Spor sadece spor değildir' sloganıyla çalışmaya devam edeceğiz. Biz spor görmüyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.