1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İbrahim Tarık Aslan Başkanımız Yıldırım Demirören'e
İbrahim Tarık Aslan Başkanımız Yıldırım Demirören'e

İbrahim Tarık Aslan Başkanımız Yıldırım Demirören'e

Federasyon çalışanlarına, Sueno Golf Kulübü'ne ve Korkmaz ailesine her zaman yanımda oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

A+A-

 

Federasyon çalışanlarına, Sueno Golf Kulübü'ne ve Korkmaz ailesine her zaman yanımda oldukları için teşekkür ediyorum" dedi. Bayanlar şampiyonu İrem Demir, "Bu zorlu mücadelede 9 ayağımızı da çıkardık. Herkesin bana kıyasla çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum ve bunu kutluyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören'e, tüm federal çalışanlara, milli takım antrenörlerimiz Erol'a teşekkür etmek istiyorum. Şimşek ve Nejla Gerçek ve antrenörüm Bekir Kara."

İstanbul (drone) -

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları devam ederken, tecrübeli futbolcu Luiz Gustavo'nun ülkesi Brezilya'ya hasret kaldığı söyleniyor.

Brezilya medyasına göre Botafogo, deneyimli bir isimle orta sahayı güçlendirmek istiyor ve Lazio'nun Lucas Leyva ve Fenerbahçe'nin Luis Gustavo ilgisine karşı hisleri var.

Botafogo, Fenerbahçe ve Luis Gustavo'nun 2023 yılına kadar devam eden sözleşmelerine rağmen görüşmelere devam edip Brezilyalı futbolcuyu ülkesine geri göndermek istediğini açıkladı.

34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 2019 yılından beri Fenerbahçe forması giyiyor ve bu kez 28 maçta forma giydi ve kalitebet bir gol ve bir asist yaptı.

Lucas Leiva pahalı

Botafogo adayları arasında yer alan bir diğer isim de sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Lucas Lucas Leyva ve futbolcunun fahiş ücreti nedeniyle isminin zor olduğu söyleniyor.

Avrupa Voleybol Federasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Avrupa Altın Ligi A Grubu açılış maçında A milli erkek voleybol takımımız Slovakya'yı 3-0 mağlup etti.

Avrupa Voleybol Federasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Avrupa Altın Ligi A Grubu açılış maçında A milli erkek voleybol takımı Slovakya ile karşı karşıya geldi. Saat 17.30'da başlayan milli takım düzeyindeki ilk maçlar Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Spor Salonu'nda yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.