1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Alkü Sağlık Ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezinin Temeli Atıldı
Hollywood Gülüşü Yöntemi

Hollywood Gülüşü Yöntemi

Hollywood gülüşü, televizyon ekranların da ve haber sitelerinde karşımıza çıkan yıldızların gülüşünü elde etmenizi sağlayan bir estetik gülüş tasarımıdır.

A+A-

Hollywood gülüşü, televizyon ekranların da ve haber sitelerinde karşımıza çıkan yıldızların gülüşünü elde etmenizi sağlayan bir estetik gülüş tasarımıdır. Hollywood gülüşü veya Hollywood Smile, dudak, diş ve diş eti uyumunu mükemmel hale getirmeyi hedefleyen bir diş estetiği modelidir.

Estetik gülüş tasarımı sayesinde her zaman hayal ettiğiniz harika gülüşe sahip olabilmeniz mümkündür. Gülüş estetiği birçok kritere bağlı olmaktadır. Diş ve diş etlerinin görünümü ve uyumu estetik gülüş tasarımı için çok önemlidir. Bu nedenle Hollywood Smile estetiğinde diş ve diş etlerindeki problemler giderilerek en güzel ve sorunsuz gülüşün elde edilmesi amaçlanmaktadır.

Hollywood Gülüşü Nasıl Olmalıdır?

Mükemmel Hollywood gülüşü için belirli kurallar vardır. Bu kurallara uygun olarak tasarlanarak yapılan Hollywood gülüşü ile mükemmel bir gülüşe ve estetiğe sahip olunabilmektedir. Hollywood gülüşü tasarlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar söz konusudur.

Gülüş sırasında üst diş eti maksimum 2 mm görünecek şekilde tasarım yapılmalıdır. Ön dişler arasında boşluk kesinlikle olmamalıdır. Dudağın simetrik yapıda olması gerekmektedir. Ön dişlerin rengi aynı derecede olmalıdır. Ön dişlerdeki kaplama ışık geçirgen olmalıdır ve doğru sonuç için doğal görünmelidir. Gülüş sırasında dudak genişliği yüzün yarısı ya da birkaç milimetre daha azı kadar olmalıdır. Gülüş sırasında üst diş eti maksimum 2 mm görünecek şekilde tasarlanmaya özen gösterilmelidir. Hollywood gülüşü, çarpıcı estetik gülüş tasarımı konusunda işinin ehli uzman olan klinikler tarafından yapılmaktadır.  Ayrıca bunun için ilk önce diş beyazlatma işlemi yapılmalıdır.

Diş Tedavilerinde Doğru Adres

Estetik gülüş tasarımının oluşturulabilmesi adına öncelikle uzman diş hekimi tarafından muayene edilmeniz ön görülmektedir. Uzman diş hekimi öncelikle ağzınız ve dişleriniz için gerekli olan işlemleri sırasıyla belirleyecektir. Ayrıca gerekli durumlarda implant tedavisi yapılarak devam edilmelidir. Estetik gülüş tasarımının en güzel hale getirilebilmesi için gerekli olan estetik ihtiyaçlar belirlenmesi gerekmektedir. Modern kliniği ile ileri tanı ve tedavi hizmetlerinde uzmanlaşmış Nivdis adresinden hizmet ve bilgi alabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.