1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Asya Kupasında Kazanan Çıkmadı
Hepimiz Trabzonspor'un geleceğine odaklanmışken

Hepimiz Trabzonspor'un geleceğine odaklanmışken

Ayrılacak isimler için ciddi çalışmalarımız var. Nwakaeme, Puchacz ve Denswil'in sözleşmeleri sona erdi.

A+A-

 

Ayrılacak isimler için ciddi çalışmalarımız var. Nwakaeme, Puchacz ve Denswil'in sözleşmeleri sona erdi. Bordeaux Blues, Nwakaeme ve Denswil ile çalışmaya devam etmek isterken kadroda 14 yabancı bulunuyor. Bakasetas, Siopis, Cornelius, Djaniny, Koita, Peres, Hugo, Trondsen, Hamsik, Visca, Kouassi, Gervinho ve Flavio ile Diabate kiralık. TFF'nin daha önce de duyurduğu gibi 7 artı 4 kuralının geçerli olması ve toplam 12 yabancı oyuncuya sahabet lisans hakkı vermesi halinde süreç daha da zorlaşacak. Hemen hemen tüm kulüpler bu sezon olduğu gibi 8+ ve toplam 14 yabancı ile sistemi devam ettirmek istiyor.

4 yolcu onaylandı

Bordeaux Blues yönetiminin her durumda yeni transferlere yer açmak için 5-6 oyuncuyla yollarını ayırması gerekiyor. Diabate ve Flavio kadroda yer almazken, tavsiye veya ödünç için gönderilecekler. Devamında, Koita, Trondsen ilk yolcular. Cuasi ve Gervinho hakkındaki karar antrenman kampına taşınabilir.

Altyapıdan yetişmiş gençleri A takımına adapte etme hedefiyle Galatasaray'da yıldızını ilk parlatan Özgür Baran Aksaka oldu. 2003 doğumlu Balan, 8 yaşında Çorlu'dan Galatasaray Futbol Akademisi'ne geldi ve şu anda U19 takımının kaptanlığını yapıyor.

Asıl pozisyonu 10 numara olmasına rağmen genç yeteneği, oyun kurma yeteneği, isabetli pas ve top sürme özellikleriyle dar sahalarda dikkatleri üzerine çekmiş ve 6 No'lu olmaması nedeniyle uzun süre defansın önünde rol almıştır. Takımda. Gelecek ne olursa olsun A takımı formasını giymek isteyen Özgül Baran Aksaka'nın en büyük hayali kaptanlık koltuğunu kullanarak Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımaktır. Aslan'ın hocası Torrent, Balan'a Dinamo Kiev'e karşı hazırlık maçında zaman verdi ve performansını çok beğendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.