1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakem Kararlarına Tepki Gösterdiler
Hakem Kararlarına Tepki Gösterdiler

Hakem Kararlarına Tepki Gösterdiler

Özbek, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendiklerini hatırlattı.

A+A-

Dursun Özbek, futbol A takımı forma sağ kol sponsoru Yünsa ile RAMS Park'ta düzenlenen imza töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Özbek, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendiklerini hatırlattı.

"Dün akşam kendi sahamızda oynadığımız maçı kazandık. Yolumuza devam ediyoruz. Maçta verilen hakem kararlarını tüm onwin spor kamuoyu izledi. Ligin ilk gününden beri devam eden ciddi bir standartsızlık söz konusu. Ne yapmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bu böyle devam edemez, etmeyecektir."

Başkan Özbek, Galatasaray'ın şampiyonluk yürüyüşünün engellenmek istendiğini savundu.

"Galatasaray, bugün organize bir kötülükle karşı karşıyadır. Bunların tek amacı Galatasaray'ın zafer yürüyüşüne engel olmak. Bizi durdurmak için akıldan ve adaletten yoksun her türlü hareketi yaptıklarını görüyoruz. Bunların hiçbirine şaşırmıyoruz. Biz, birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz, kenetlendiğimiz sürece bunlar beyhude onwin giriş çabalardır. Galatasaray Kulübü Başkanı olarak bazı başkanların yaptığı gibi kafama göre, rüzgara göre yelken açmam, doğru bildiğimden şaşmam. Bizim kıblemiz bellidir ve öyle kalmaya devam edecektir. Ancak gerektiğinde herkese anladığı dilden konuşmayı da bilirim. Yani, elma demesini de alma demesini de bilirim."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.