1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Furkan ile Sanadze arasındaki mücadelenin ardından iki oyuncu da ceza aldı
Furkan ile Sanadze arasındaki mücadelenin ardından iki oyuncu da ceza aldı

Furkan ile Sanadze arasındaki mücadelenin ardından iki oyuncu da ceza aldı

Soyunma odasına giderken Gürcistan ve Sanadze'nin takımına katılamayan oyuncular oyuncularımıza saldırdı. Olay, güvenlik müdahalesi nedeniyle

A+A-

 

Soyunma odasına giderken Gürcistan ve Sanadze'nin takımına katılamayan oyuncular oyuncularımıza saldırdı. Olay, güvenlik müdahalesi nedeniyle durduruldu ve maçın sonundaki soyunma odası koridoru bu sefer yine kaotikti. Gürcü polisi her iki taraftan da milli takım oyuncularını ve federasyon yetkililerini tutuklayarak thepapelbet soyunma odasına itmeye çalıştı.

'ONTSAL ŞAMPİYONA DIŞINDA'

Maç sonunda TBF Başkan Yardımcısı Omar Onan, "Soyunma odası fotoğrafları silinecek ve bize gösterilmezlerse Şampiyona'dan çıkarılacağız" paylaşımında bulundu. Ayrıca Sanadze'nin Furkan'a karşı yaptığı hatada da  dakikalar 4.48'de yayınlandı. Saat savaş sırasında işliyor ve 4.26'da duruyordu. Milli takım yetkilileri, maç sırasında ve  sonunda resmi olarak hoşnutsuzluklarını dile getirdiler. Maç bitmeden 22 saniye sürdü. Bariz temel hatalar var. Ama bu şampiyonluk... oyunun tekrarına ihtiyacı var ama ne zaman oynayacaklar? Nereye bakarsanız bakın size kalmış.

ZÖMERT etkinliği düzenliyoruz

Tiflis'te bir dizi skandal yaşandı. Maçtan bahsetmişken... 29-19 önde gittik ve maçı kolayca kırmayı başardık. Ancak ister Larkin'in top kaybı ya da oyuncuların açık thepapelbet giriş pozisyonlarla şut atmak yerine kötü seçimler yapması Georgia'ya umut veriyor. Taraftarların desteği ve hakemlerin bazı kararları ile maçın devamı için mücadele ettiler. Uzatmalara 74-62 önde girdikten sonra bir şans daha yakaladık. İki ya da  üç kötü seçimden sonra Georgia yine berabere kaldı... oyun ikinci uzatmada sona erdi. Bu yol daha iyi olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.