1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 30 yaşındaki futbolcu, rakiplerinin statükosu ile ilgilenmediklerini belirterek
Forvet Hattına Destek

Forvet Hattına Destek

Serdar Dursun Fenerbahçe formasıyla toplamda 64 maçta forma giyerken, 19 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

A+A-

Sarı-lacivertli kulüp Serdar Dursun'un transferini şu sözlerle duyurdu:

“2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Vavacars Fatih Karagümrük Kulübüne transfer olmuştur. Serdar Dursun'a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Serdar Dursun Fenerbahçe formasıyla toplamda 64 maçta forma giyerken, 19 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Serdar Dursun Fenerbahçe'ye veda etti

Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'le anlaşmaya varan forvet oyuncusu Serdar Dursun, sarı-lacivertlilere veda etti. Serdar Dursun, yayımladığı mesajda, güzel anıların güzel vedaları hak ettiğini belirtti.

"Sevgili Fenerbahçe ailesi, 2 bcgame giriş seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak, Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve sizlerle Türkiye Kupası'nı kazanmanın gururunu yaşadım. Sizlerle paylaştığım bu süre benim için unutulmaz anılarla dolu.

Öncelikle başkanımız Sayın Ali Koç'a bana Fenerbahçe formasını giyme şansını verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele bcgame ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim. Hepinizi çok özleyeceğim. Hoşça kalın."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.