1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi  4. hafta maçında  Rum  temsilcisi AEK Larnaca ile karşılaştı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi  4. hafta maçında  Rum  temsilcisi AEK Larnaca ile karşılaştı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi  4. hafta maçında  Rum  temsilcisi AEK Larnaca ile karşılaştı

 2-1 kazanan Fenerbahçe, kalan 2 maçla ilk 2'ye yükseldi ve gruptan çıkma hakkı için bilet aldı. Fenerbahçe, Altay Bayındır, Serdar Aziz, Gustavo Enrique, Salai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Lincoln Enrique, Alioski, Arda Güler, Rossi ve Pedro  ile oyna

A+A-

 

 

 2-1 kazanan Fenerbahçe, kalan 2 maçla ilk 2'ye yükseldi ve gruptan çıkma hakkı için bilet aldı. Fenerbahçe, Altay Bayındır, Serdar Aziz, Gustavo Enrique, Salai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Lincoln Enrique, Alioski, Arda Güler, Rossi ve Pedro  ile oynadı.

VALENCIA KAYIP CEZALAR

Fenerbahçe'de Valencia 86. dakikada penaltıyı sahabet gole çeviremedi. Larnaka'da 84. dakikada Angel Garcia kırmızı kart gördü. Bu sonuçla temsilcimiz 10 puan alarak gruptan ayrıldı. AEK Larnaca'da 3 puan var.

Jorge Jesus liderliğindeki B Grubu "Fenerbahçe" lideri. Sarı-lacivertli ekip 3 galibiyet ve beraberlik aldı.  Dinamo Kiev'i mağlup eden Sarı-Mavililer, Rennes ile 2-2 berabere kaldı. AEK Larnaca'yı evinde 2-0 yenen Fenerbahçe, maçı 1-0 kaybederken bu kez deplasmanda galibiyet ve 3 puan topladı.

B GRUBU AVRUPA LİGİ PUANLARI

1- FENERBACH: 10 PUAN

2- YARIŞ: 10 PUAN

3- AEK LARNAKA: 3 PUAN

4- DYNAMO Kyiv 0 PUAN

MAÇLAR KALAN

Fenerbahçe dördüncü maçın ardından liderliğini sahabet giriş sürdürüyor. Kalan grup maçlarında “sarı-mavi”, “Rennes” ve “Dynamo” Kiev'de oynuyor. Fenerbahçe, kalan  iki maçı  kazanarak grubun lideri olmayı hedefliyor. Fenerbahçe grupta lider olursa, doğrudan 1/8 finale giderler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.