1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Karagümrük ve Kayserispor Karşılacak
Fatih Karagümrük ve Kayserispor Karşılacak

Fatih Karagümrük ve Kayserispor Karşılacak

İki ekip arasındaki 1 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Geride kalan 6 maçta İstanbul ekibinin 13 golüne, Kayseri temsilcisi 4 golle karşılık verdi.

A+A-

Fatih Karagümrük, 18 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyet sonucu elde ettiği 17 puanla 18. sırada yer alıyor. Kayserispor ise 8 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle 29 puan toplayarak 4. basamakta bulunuyor.

7. randevu

Karagümrük ile Kayserispor, yarın oynanacak müsabakayla birlikte Süper Lig'de 7. kez rakip olacak. Geride kalan 6 maçın 4’ünden Karagümrük galip gelirken, 1 mücadeleyi de Kayserispor kazandı.

İki ekip arasındaki 1 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Geride kalan 6 maçta İstanbul ekibinin 13 golüne, Kayseri temsilcisi 4 golle karşılık verdi.

Karagümrük 3 maçtır kaybetmiyor

Kırmızı-siyahlılar, sarı-kırmızılılar vave ile oynadığı son 3 Süper Lig maçında da rakibini yenmeyi başardı.

Kayserispor, Karagümrük’e karşı tek galibiyetini ise 31 Ekim 2021’de Kayseri’de oynanan müsabakada elde etti. Söz konusu mücadele, Kayseri'nin 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

4 maçlık mağlubiyet serisi

İstanbul ekibi, ligde 4 haftadır 3 puana hasret. Kırmızı-siyahlılar, üst üste Antalyaspor, Galatasaray, Gaziantep FK ve Samsunspor’a yenildi. Son 3 maçına Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde çıkan Karagümrük, vave giriş yeni hocasıyla henüz puan alamadı.

Gole de hasret

Fatih Karagümrük, oynadığı son 3 Süper Lig maçında gol sevinci de yaşayamadı. Kırmızı-siyahlılar, söz konusu süreçte Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 3-0 ve Samsunspor’a da 1-0’lık skorlarla kaybetti. Karagümrük, Teknik Direktör Şota Arveladze idaresinde puan alamadığı gibi henüz gol sevinci de yaşayamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.