1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Facebook Profil Fotoğrafı Saydam Türk Bayrağı Nasıl Yapılır?
Facebook Profil Fotoğrafı Saydam Türk Bayrağı Nasıl Yapılır?

Facebook Profil Fotoğrafı Saydam Türk Bayrağı Nasıl Yapılır?

Facebook 4 Şubat 2004 tarihinden itibaren hayatımıza giren, arkadaşlarımızla veya uzaktaki sevdiklerimizle iletişim kurabildiğimiz, fikirlerimizi, sevdiğimiz müzik veya bize hitap ettiğini düşündüğümüz içerikleri paylaştığımız bir sosyal ağ.

A+A-

Günümüzde her ne kadar modasının geçtiği düşünülse de hemen hemen hepimizin kullanmış olduğu yahut hala kullandığı ve sosyal mecra dendiğinde aklımıza gelen Instagram ve benzeri uygulamaların atasıdır.

Facebook Kısa Tarihçesi

4 şubat 2004 tarihinde kurulan Facebook, Harvard Üniversitesi 2006 devresi Mark Zuckerberg ve girişimci arkadaşları ile birlikte Harvard öğrencilerine özel olarak kuruldu daha sonrasında ise herkese açık şekilde piyasaya sunuldu. Genel merkezi Menlo Park, Kaliforniya, ABD'de bulunur.

Facebookun Kurucuları

1) Mark Zuckerberg

2) Andrew McCollum

3) Eduardo Saverin

4) Dustin Moskovitz

5) Chris Hughes

Facebook'un Yan Kuruluşları

1) WhatsApp

2) Instagram

3) Onavo

4) Ozlo ve benzeri

Mark Zuckerberg hala Facebook'un CIO su olarak çalışmaktadır. Instagram, WhatsApp gibi uygulamalar da Facebook üzerinden çalışmaktadır. Ayrıca Mark Zuckerberg en genç zenginler listesinde yer almaktadır.

Profil Fotoğrafımıza Logo Ekleme Özelliği

Facebook birkaç sene evvel profilimize tuttuğumuz takımın logosunu eklememizle başlayan, tepkilerimiz veya tercihlerimizi profilde göstermemizi sağlayan bir yenilik ile geldi. 2015 senesinde IŞİD Terör Örgütü'nün Paris'e yaptığı terör saldırısından sonra ise ülke bayraklarını da profil resmimize ekleyebilme özelliğini sundu. Türk Milleti olarak terör örgütleri ile sürekli savaş halindeyiz. O yüzden Saydam Türk Bayrağını profilimize ekleme isteğimiz oldukça doğaldır.

Saydam Türk Bayrağını Facebook Profil Fotoğrafımıza Nasıl Ekleriz?

İlk olarak aşağıdaki vereceğim bağlantıya tıklayınız. Bu bağlantı ücretsizdir. Dili Türkçe olduğundan dolayı da kolay ilerleme sağlayacaktır.

1) http://tr.pixiz.com/template/1623

2) Açılan pencere ekranında Türk Bayrağı şablonu seçili olarak bulunacaktır.

3) Profil yapmak istediğiniz fotoğrafı siteye yükleyin.

4) Karşınıza çıkacak pencereye, eğer fotoğrafınızı bilgisayardan yükleyecek iseniz, Bir Fotoğraf Seç butonuna tıklayarak ilerleyin. Ancak siz Facebook'tan bir fotoğraf seçmek isterseniz Facebook sekmesine tıklayın.

5) Fotoğrafınızı siteye aktardıktan sonra karşınıza profil yapmak istediğiniz fotoğrafın üstünde Saydam Türk Bayrağı olan bir resim çıkacaktır. Saydam Türk Bayrağı Efektli Facebook profil resminiz hazır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.