1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Doğada Kendiliğinden Yetişiyor, Kilosu 60 Tl’yi Buluyor
Ev Hanımlarına Yeni Müjde Verildi! 10 Bin TL Destek Ödemesi

Ev Hanımlarına Yeni Müjde Verildi! 10 Bin TL Destek Ödemesi

Maddiyat her zaman her insan için ihtiyaç duyulan bir olgu olarak öne çıkıyor. Gündelik harcamalar ve ay genelinde yapılacak beklenmeyen masraflar gibi birçok gider kalemi için çoğu zaman sıcak para ihtiyacı duyulmaktadır.

A+A-

Maddiyat her zaman her insan için ihtiyaç duyulan bir olgu olarak öne çıkıyor. Gündelik harcamalar ve ay genelinde yapılacak beklenmeyen masraflar gibi birçok gider kalemi için çoğu zaman sıcak para ihtiyacı duyulmaktadır. Alınan maaşlar yeterli olmadığı gibi planlı bir şekilde ilerlemeyen harcamalar nakit akışının kesilmesine yol açıyor. İşte bu tür durumlar yaşandığı zaman birçok kişi bankalardan kredi çekme yolunu tercih etmektedir. Özellikle ailelerde evin erkeği kredi çekerken sonraki süreçte kredi çekme limitini doldurmuşsa yeni kredi çekme şansı bulunmuyor. Tam bu noktada bankalar ev hanımlarına ihtiyaç kredisi kapsamında 10.000 ₺’ye kadar kredi çekme imkânı sunmaktadır.

Kredi kartı kullanan ve bankaların belirlediği kredi notu 1200 puandan fazla olan ev hanımları için 10.000 ₺’ye kadar çekilecek kredileri inceleyelim. Öncelikle bu krediyi veren bankalar İş Bankası, Finansbank Enpara ve Deniz Banktır. Bu bankalar şartları sağlayan tüm ev hanımlara direkt olarak ihtiyaç kredisi vermektedir.

Bu üç bankadan çekilecek olan faiz oranları ve vade süreleri merak edilen konuların en başında yer alıyor. Bankaların faiz oranları genelde birbirine çok yakın olmakla beraber küçük farklarla değişkenlik göstermektedir. 10.000 ₺ kredi için sunulan vade seçenekleri ise genelde 6 aydan 36 aya kadar değişmektedir. Çekilen kredinin vade seçeneğine göre faiz oranları da değişkenlik göstermektedir. Birçok bankada kredi çekildikten 3 ay sonrasına ertelemeli ödeme seçeneği ile kredi çekimini cazip kılmaktadır. Ev hanımlarının çekecekleri ya da çekmek istedikleri kredi için öncelikle faiz oranı ve sonrasında vade seçeneklerine bakması oldukça önemlidir. Vade sayısı arttıkça ödenen miktarda artacağı için çekilen paranın yararının görülmesi için ertelemeli ödeme seçeneği olan ve en düşük faizi verecek olan kredi seçenekleri ilk olarak öncelikli tutulmalıdır.

İş Bankası Ev Hanımlarına İhtiyaç Kredisi

İş bankası müşterisi olan ev hanımları ihtiyaç kredisine başvurabilmektedir. Cep telefonlarında yer alan İŞCEP uygulaması üzerinden yapılan kredi başvurularında 1000 ₺ ile 10.000 ₺ arasında olacak şekilde kredi başvurusu yapılmaktadır. İş bankasının ev hanımlarından istediği iki şart bulunmaktadır. Birincisi kredi kartı kullanıcısı olmaları ikincisi ise banka kredi notlarının 1200 veya daha fazlası olması gerekmektedir. Çekilen kredi 36 aya kadar vade seçeneği ile sunulup 3 ay ödeme ertelemeli bir şekilde sunulmaktadır. Çekilen kredinin faiz oranı ise vade seçeneğine göre değişkenlik göstermektedir. Detaylı faiz oranlarını İŞCEP uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Enpara Ev Hanımlarına İhtiyaç Kredisi

Sağladığı avantajlar ve tasarruflu seçenekleri ile ülkemizde çok yaygın bir şekilde kullanılan dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, ev hanımlarına ihtiyaç kredisi sağlayan bankalar arasındadır. 10.000 ₺’ye kadar çekilebilen kredi için sadece başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Gerekli yeterliliği sağlayan kişilere krediyi sağlayan Enpara, banka müşterisi olma şartı koşmamaktadır.

Denizbank Ev Hanımlarına İhtiyaç Kredisi

Ev hanımlarına ihtiyaç kredisi veren bankalardan biri de Denizbank’tır. Denizbank’ta diğer bankalar gibi 10.000 ₺’ye kadar ihtiyaç kredisini vermektedir. Diğer bankalardan farklı olarak daha fazla başvuru kanalı ile öne çıkan bankanın ihtiyaç kredisine başvurmak için Denizbank şubesine gidebilir veya SMS bankacılığı ile başvurabilirsiniz. Bunun dışında Denizbank mobil uygulaması ya da internet adreslerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bankanın alınan kredi taleplerine karşılık beklediği şartlar ise banka kredi notunun 1200’den fazla olması, önceki dönem ödemelerinin düzenli yapılmış olması, kredi kartı ödemelerine bağlı olarak kart kapanma durumunun yaşanmaması ve isteğe bağlı bir şekilde kefalet ya da ipotek durumu istenirse gösterebilme gibi şartlar sonucunda krediyi vermektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.