1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antalyasporlu Jimnastikçiler Tiflis’te Kürsüden İnmedi
Erdinç Hoca'yı kovmayı doğru bulmuyorum

Erdinç Hoca'yı kovmayı doğru bulmuyorum

Destek teknik direktörü Erkan Özdamar Erdinç Sözer'in maçın bitiminde kırmızı kartla görevden alınmasıyla ilgili olarak Belözoğlu,

A+A-

 

Destek teknik direktörü Erkan Özdamar Erdinç Sözer'in maçın bitiminde kırmızı kartla görevden alınmasıyla ilgili olarak Belözoğlu, "Erdinç Hoca, hiç hakaret etmediğim bir insan. oldukça şaşırdım. Erkan Khoja onu kovdu. Sırf yanına gelip onunla konuştu diye bir teknisyeni kovmanın doğru olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"Biz ve Fenerbahçe önümüzde zorlu bir maç var"

Spor Toto Süperliga'nın 11. haftasında  Fenerbahçe  ile oynayacağı maçın sorulması üzerine Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe, ligde evinde karakteri olan ve rakibe dikte etmeye betcup çalışan bir takım. Oyuncu kaliteniz muazzam. Her iki taraf için de kolay olmayacak. Oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz. Düşman kim olursa olsun teslim olmayacağız. Fenerbahçe karşısında zorlu bir maç bizi bekliyor."

Bora Akyol - Yunus Kılıç / İSTANBUL (İHA)

Beşiktaş  Süper Lig'de 10. sırada. Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor  2-1 öndeyken, Beşiktaş'ın betcup giriş düşük performans gösteren isimlerinden Dele Alli'nin performansı  taraftarlardan tepki çekti.

İsmail'i değiştirmek için arayın

Trabzonspor 2-1 öne geçerken, Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ilk yarının sonunda Nathan Redmond'un yerine Rashid Ghezzal'ın zorunlu değişikliği dışında herhangi bir değişiklik yapmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.