Dörtten önce evde olamazsın!

Dörtten önce evde olamazsın!

“Seçimden 5-6 gün sonra onun sayesinde Başkanımız Durson bu görevi kendisine emanet etti. Geldiğimizde transfer sezonu başlamıştı.

A+A-

 

“Seçimden 5-6 gün sonra onun sayesinde Başkanımız Durson bu görevi kendisine emanet etti. Geldiğimizde transfer sezonu başlamıştı. Başkan Dursun  bana görevi verdi. Xiaoxi'nin markajbet gidişi, Okan hocamızın gelişi, listenin oluşumu. Okanlı hocamıza teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten gece gündüz çalışıyor. Oyuncu  her şeyi yapabilecek gibi görünüyordu. Mevcut takım görevini yaptı. Ayhan Hoca, Emre ve oyuncu kadrosu her gece izleniyor. Onlara çok minnettarım. Florya'dan sabah 4'ten önce çıkamazsınız. Akşam bize çay getirenler haklı olsun, onlara da teşekkür ediyorum. Uğur Yıldız, Cenk Ergün çok önemli bir iş çıkardı. 13 oyuncu alındı, 26 oyuncu markajbet giriş gönderildi. Her şey iki ayda yapıldı. "

'Fatihtrim sayesinde'

"Mark gitti." Bize para kazandırır. Nielsen birçok ciddi davet aldı. Sacha Boey bunu hak ediyor. Teşekkürler eski yönetim. Öncelikle Fatih hocama teşekkür ederim. Oyuncular bu şekilde alınır. Çoğumuz desteklenmenin nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyoruz. Alpaslan Dikmen kardeşimizin çok güzel bir sözü vardır. Galatasaray için bir taş alıp bir yere götüren herkese teşekkürler. Her insanın kusurlarını ve erdemlerini anlamak gerekir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.