1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İngiltere Liginden Oyuncu İle Görüşüyorlar
DEPEY ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

DEPEY ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

Takvim haberine göre Galatasaray'ın bu kritere uyan isimlerden biri olan Memphis Depay'i transfer etmek için elinden geleni yaptığı bildirildi.

A+A-

 

Takvim haberine göre Galatasaray'ın bu kritere uyan isimlerden biri olan Memphis Depay'i transfer etmek için elinden geleni yaptığı bildirildi. İspanyol basınına göre, görev süremin sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona eren Hollandalı yıldızın favorisen teknik direktörü ile Ocak ayında birçok kulüp bir araya geldi. Bu kulüplerden birinin de Galatasaray olduğu söyleniyor.

BU BİR SEZON BAŞLANGIÇ OPERASYONU OLDU!

Sarı-kırmızılı ekip, periyodun başında Depay'i transfer etmek için birçok girişimde bulundu. Yıldız oyuncu Katalan kulübünde kaldığı için görüşmeler  bir noktadan önce sona erdi. Ocak ayında liderliğin, görev süremin sonunda Depay'i ekibe eklemek için  resmi girişimlerde bulunacağı umulmaktadır.

3 MAÇTA 1 GOL ATAR

5 büyük ligden 5'ten fazla kulübün bu zamanı 3 maçta 1 gol atan 28 yaşındaki forvetle geçirmek istediği ve bu nedenle Galatasaray'ın işinin  kolay olmayacağı söyleniyor. Mempis Depay, Dünya Kupası'nda Hollanda formasını giyecek.

DÖVME HAKKIMIZDA KONUŞ!

Galatasaray'da Barcelona forması giyen Depay'in adı favorisen giriş geçtiğinde birçok kişi dövmesinden bahsetti. Hollandalı yıldızın sırtına Galatasaray'ın da simgesi olan dev bir aslan işlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.