1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çok iyi olduğunu düşünüyoruz
Çok iyi olduğunu düşünüyoruz

Çok iyi olduğunu düşünüyoruz

Bu amaçla Gloria Jean's Coffees olarak ilk günden itibaren büyük bir heyecan yaratan ve tüm oyunu etkisi altına alan PUBG MOBILE ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

A+A-

 

Bu amaçla Gloria Jean's Coffees olarak ilk günden itibaren büyük bir heyecan yaratan ve tüm oyunu etkisi altına alan PUBG MOBILE ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. PUBG MOBILE hayranlarının heyecanını kahve ile tamamlamak için iş birliği kapsamında özel bir menü hazırladık.Onlara özel PUBG MOBILE temalı kahve fincanları yaptık.İndiren herkese 50 UC noktamızdan hizmet vereceğiz. ve menüyü mobil uygulama üzerinden satın alıyor. Misafirlerimizin seçili mağazalarımızda kahvelerini yudumlarken PUBG MOBILE oynayabilmeleri için oyun alanları tasarladık. Bu bizim için her açıdan harika bir eşleşme Bu bizim için heyecan verici bir iş birliği.”

"Kahve keyfi ile PUBG MOBILE atmosferi daha derinden yaşanacak."

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, "Türkiye'nin en popüler mobil oyunu PUBG MOBILE ve Türkiye'nin en popüler kahve zinciri Gloria Jean's Coffees olarak iki marka arasında güzel bir sinerji yakaladık. PUBG MOBILE atmosferini kahve keyfinde daha derinden deneyimlemek için alışveriş yapın.Ayrıca PUBG MOBILE için hazırlanmış özel bir menü sipariş ederek oyun içi hediyeler kazanabilecekler. oyuncuların hayatlarına her şekilde dokunuyor ve bu ortaklığın her iki markaya da ekolbet fayda sağlayacağına ve PUBG MOBILE topluluğu için harika bir deneyim sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

2022 yaz sezonu, 11 Haziran Cumartesi günü vadiye giren takımlara karşı çevrimiçi oyunla başlıyor.

Kolej Ligi her zamanki gibi Perşembe ve Cuma olmak üzere 9 Haziran Perşembe günü başlayacak. Kadro ve program detayları yakında açıklanacak. Bilgi için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

Yaz kış sevgili yayıncılarımızla oyun keyfi yaptığımız "Birlikte İzleyelim" etkinliği. İzler olacak. Ayrıca heyecanlı canlı yayını paylaşacak sürpriz konuklar da olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.