1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hatay’da Saman Yangını Zincirlemeye Kazaya Neden Oldu: 10 Yaralı
Buz Lazer Epilasyon İle Hiçbir Acıya Maruz Kalmadan İstenmeyen Tüylerinize Veda Edin!

Buz Lazer Epilasyon İle Hiçbir Acıya Maruz Kalmadan İstenmeyen Tüylerinize Veda Edin!

Buz lazer epilasyon son zamanlarda epilasyon teknolojisinde adını sıkça duyurmaya başlayan bir uygulamadır.

A+A-

 

 

Buz lazer epilasyon son zamanlarda epilasyon teknolojisinde adını sıkça duyurmaya başlayan bir uygulamadır. Epilasyona cihazına buz başlık eklenerek uygulanan bu işlem oldukça ağrısız ve acısız olmasıyla bilinir. Hem kadınların hem de erkeklerin tercih ettiği bir uygulama olan buz lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerinize hiçbir acıya maruz kalmadan veda edebilirsiniz. Buz lazer epilasyonda en gelişmiş marka ise Soprano Ice markasıdır.

Buz lazer epilasyonda kullanılan özel soğutucu uç ile öncelikle cilt soğutulur. Bu teknoloji 6 ayrı cilt yapısına göre üretilmiştir. Her türlü cilt yapısına ve kıl tipine uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Buz lazer epilasyon sınırsız atış sayısına sahip olması sebebiyle diğer lazer epilasyon türlerinden ayrılır.

Soprano Ice teknolojisinin kazandırdığı önemli avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Dört mevsimde de uygulanabilen buz lazer epilasyon
  • Tüm cilt yapılarına uyum sağlama
  • Kısa zamanda yüksek etki hızı

Buz lazer epilasyon nedir?

Buz lazer epilasyon bir istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemidir. Özellikle acısız ve ağrısız oluşu ile bilinir. Müşterilerin çoğunun memnuniyet seviyesi oldukça yüksektir. Hemen hemen çoğu kişi buz lazer epilasyon uygulamasının adeta masaj konforu sağladığını belirtmiştir. Buz lazer epilasyon FDA onaylı bir işlemdir ve son derece güvenlidir.

Buz lazer epilasyon nasıl uygulanır?

Buz lazer epilasyon uygulanırken cihazda bulunan soğutucu başlık uygulama yapılacak bölgeye temas edilir. Bu şekilde ütü işlemi gerçekleştirirmiş gibi vücutta hızlı bir biçimde cihaz gezdirilmektedir. Buz lazer epilasyon ile kıl kökleri yakılarak cilt de aynı anda soğutulur.

Buz lazer epilasyon uygulamasının avantajları nelerdir? Ne işe yarar?

Buz lazer epilasyon uygulamasının temelinde Soprano Ice soğutucu cihazı yer almaktadır. Bu cihaz ile işlem sırasında neredeyse masaj yaptırıyormuş gibi hissetmeniz sağlanır. Soprano Ice ile buz lazer epilasyon oldukça acısız ve ağrısız geçmektedir. Buz lazer epilasyon uygulamasının avantajları aşağıda sıralanmıştır:

  • İşlem esnasında hiçbir ağrı veya acı duymadan adeta keyif aldığınız bir uygulama geçirirsiniz.
  • İstenmeyen ve sizi rahatsız eden tüylerinize kalıcı olarak veda edersiniz.
  • Buz lazer epilasyon ince tüy yapısına sahip olan ve açık renk ten rengine sahip olan kişiler için de oldukça uygundur.
  • Konfor eşiği oldukça yüksektir.
  • Yaklaşık 4 ila 6 seans arasında işlem tamamlanır. Diğer epilasyon türlerine oranla buz lazer epilasyon daha kısa sürmektedir.

Buz lazer epilasyon vücudun hangi bölgelerine yapılır?

Buz lazer epilasyon hemen hemen vücudun her bölgesine rahatlıkla uygulanabilen bir uygulamadır. Oldukça rahat başlığı ve acı ve ağrı eşiğini düşüren cihazıyla son derece pratiktir ve çoğu kişi tarafından tercih edilir.

Buz lazer epilasyon yüz bölgesine nasıl uygulanır?

Buz lazer epilasyon oldukça konforlu olması ve soğutucu başlığı etkisiyle yüz bölgesinde de gönül rahatlığıyla tercih edilen bir epilasyon türüdür. Bıyık bölgesi olarak bilinen bölgede ve yüzün diğer alanlarında sıkça kullanılır. Aynı zamanda kulak içi ve burun kıllarından da Soprano Ice buz lazer epilasyon ile kurtulmanız mümkün.

Buz lazer epilasyon etkili bir uygulama mı?

Buz lazer epilasyonun oldukça etkili olduğu yapılan klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Buz lazer epilasyon enerjiyi bölerek daha etkili ve daha az acısız bir epilasyon teknolojisi sunar. Saniyede oldukça hızlı atış yapan buz lazer epilasyon ile siz de istenmeyen tüylerinize kalıcı olarak elveda diyebilirsiniz.

Buz lazer epilasyon uygulatmanın bir yaş sınırı var mı?

Buz lazer epilasyon için herhangi bir yaş sınırı kısıtlaması bulunmamaktadır. Ancak ergenlik çağında kıl köklerinin seyri oldukça değişiklik gösterdiğinden 18 yaşından sonra buz lazer epilasyon yaptırmanızı öneririz.

Buz lazer epilasyon kaç seans sonra etkili olur?

Buz lazer epilasyon diğer lazer epilasyon türlerine oranla oldukça kısa zamanda hızlı sonuçlar alınabilen bir uygulamadır. Genellikle 4 ila 6 seans arasında işlem tamamlanır. Bu süre zarfında istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulursunuz.

Buz lazer cihazı tüylerimi görür mü?

Buz lazer epilasyon her cilt tipine uygun olmasıyla bilinen son derece pratik bir işlemdir. Her türlü kıl tipine de rahatlıkla uygulanmaktadır. Buz lazer epilasyon ayrıca açık tenli bireylerde ve hafif kıl köküne sahip bireylerde de etkili sonuçlar alınabilen bir uygulamadır.

Yaz mevsiminde buz lazer epilasyon yaptırılması doğru mudur?

Genellikle buz lazer epilasyon haricindeki diğer epilasyon türlerinde bu işlemi yazın yaptırmak önerilmez. Çünkü epilasyon sonrası cildinizin güneşe maruz kalması istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Ancak buz lazer epilasyon ile böyle bir şey mümkün değildir. İster yazın ister kışın dilediğinizde mevsimde buz lazer epilasyon yaptırabilirsiniz. Üstelik güneşten bronzlaşmış tenlerde de oldukça etkili sonuçlar alınabilmektedir.

 

Buz lazer epilasyon seansı ne kadar sürmektedir?

Buz lazer epilasyonda seans süresini tetikleyen iki etmen bulunur. Lazerin uygulanacağı bölge ve hastanın mevcut kilosuna bağlı olarak bu durum değişebilir. Fakat ortalama olarak süre vermek gerekirse; tüm vücut için bir seans 45 dakika ile 1 saat arasında sürebilir. Bacak bölgesi yarım saat, koltukaltı 5 ila 10 dakika, yüz de aynı şekilde 5 ila 10 dakika ve kollar ise 15 ila 20 dakika arasında sürer.

Buz lazer epilasyon fiyatları ne kadar?

Buz lazer epilasyon uygulamalarında uygulama yapılacak bölgenin genişliği ve seans sayısına göre fiyat değişiklik gösterir. Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. +902122414624 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak buz lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz..

 Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.