1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Katkı Fenerbahçe'den
Bir hava avantajı sağladı

Bir hava avantajı sağladı

Fransa'nın Attila Salle, Gustavo Enrique ve Luan Perez'e attığı golsüz goller!

A+A-

 

Fransa'nın Attila Salle, Gustavo Enrique ve Luan Perez'e attığı golsüz goller!

Girdikleri hava topunda Szalai 5'e 5, Gustavo 4'e 4 ve Luan 1'e 1  oldu. Sarı-lacivertli savunma oyuncusu da maçta iyi bir performans sergiledi. Luan 6'da 6, Salle 16'da 14 ve Gustavo 11'de 9 yaptı

Üstelik Jorge Jesus, defans oyuncularını sadece köşelerde hücum silahı olarak kullanmıyor. Ceza alanına yakın alanda kazanılan taçta 2 defans oyuncusu girer ve rakip kalede yedek oluşturur.

Beşiktaş Teknik Komitesi, Milli Günü dört gözle bekliyor! Siyah-beyaz sakatlık sorunları daha adet görmeden başladı. Josef de Souza, Atiba Hutchinson, thepapelbet Welinton Souza gibi isimler lig başlamadan sakatlandı.

Atiba ve Welinton zar zor geri döndü ve Josef'in sadece 20 dakikası vardı. Bu isimlerin yanı sıra 2. hafta Alanyaspol maçında sakatlanan Rachid Ghezzal, 4 haftadır sahalardan uzak kaldı. Beşiktaş'ın kasırga transferi Dele Alli de eski Ankara tepelerinden bir gol attı ancak sakatlığı nedeniyle Başakşehir ile karşılaşamadı. Dört oyuncusu olmayan Beşiktaş'ta gözler milli takımda. Tüm bu oyuncuların  thepapelbet giriş Fenerbahçe derbisinde formalarını giymeleri bekleniyor.

Cezası bugün sona eriyor

Geçen hafta Başakşehir'in Vodafone Park'taki Spor Toto Süperliga maçında  kırmızı kart gördüğü için 11 maç ceza alan Valerien Ismael, bu akşam forma giyecek. İstanbul Spor. Vodafone Park, 2 Ekim'de mekana geri dönecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.