1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş, Kadro Dışı Bırakılan 5 Futbolcu İçin Yeni Kararlar Aldı!
Beşiktaş, Kadro Dışı Bırakılan 5 Futbolcu İçin Yeni Kararlar Aldı!

Beşiktaş, Kadro Dışı Bırakılan 5 Futbolcu İçin Yeni Kararlar Aldı!

Beşiktaş Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından sarsıcı bir kararla 5 oyuncusunu kadro dışı bıraktı.

A+A-

 

Beşiktaş Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından sarsıcı bir kararla 5 oyuncusunu kadro dışı bıraktı. Siyah-beyazlı ekibin Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, oyuncuların performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları gerekçe göstererek bu kararı kamuoyuna duyurmuştu.

Başkan Hasan Arat'tan Ünlü Menajere Tam Yetki!

Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Kulübün başkanı Hasan Arat, kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana için radikal bir adım atmaya karar verdi. İngiliz basınına yansıyan canlı casino haberlere göre, Hasan Arat, bu beş oyuncunun menajerlik işlemleri için ünlü bir menajere tam yetki verdi. Bu hamle, siyah-beyazlıların transfer politikasında önemli bir dönemeç olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş Kulübü, yeni kadro yapılanması ve transfer stratejileri konusundaki çalışmalarını sürdürürken, taraftarlar ise bu kararlara tepkilerini sosyal medyada dile getiriyor. Öte yandan, kulübün gelecekteki maçlarda göstereceği performans ve transfer politikaları merakla bekleniyor.

Hasan Arat: "Menajere Verdiğimiz Yetki, Kulübümüzü Yeniden Şekillendirecek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, kadro dışı bırakılan 5 futbolcu ve takımın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arat, yaptığı açıklamada, "Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın kadro dışı bırakılmasıyla birlikte, kulübümüzün yeni bir döneme gireceğine inanıyoruz. Bu süreçte, bu oyuncuların menajerlik işlemleri için ünlü bir menajere tam yetki verdik. Amacımız, Beşiktaş'ı ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil edecek bir kadro oluşturmak" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.