1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in
Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in

10. haftasında İstanbulspor'u konuk ediyor. UEFA Konuşma Ligi'nde Letonya RFS'yi 3-0 mağlup ederek bu hafta gruptan ayrılmayı garantileyen

A+A-

 

10. haftasında İstanbulspor'u konuk ediyor. UEFA Konuşma Ligi'nde Letonya RFS'yi 3-0 mağlup ederek bu hafta gruptan ayrılmayı garantileyen Medipol Başakşehir, İstanbulspor'a karşı bir galibiyet daha hedefliyor. İstanbulspor  deplasmanda kazandığı için mutlu. Başakşehir – İstanbulspor napolyonbet maçı başladı.

Başakşehir – İstanbulspor 11’ler

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Ndayishimiye, Lima, Biglia, Mahmut, Berkay, Serdar Gürler, Deniz Türüç, Traore

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Okan, Mehmet, Mehremic, Ali Yaşar, Muammer, Rroca, Topalli, Ethemi, İbrahim Yılmaz

Süper Lig ‘in 10’uncu hafta maçında kendi sahasında Bitexen Giresunspor’u konuk edecek olan Demir Grup Sivasspor , yapmış olduğu antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde meydana gelen antrenman 1 saat sürdü. Isınma ve açma germe hareketleriyle süregelen idman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Kırmızı-beyazlı ekip son bölümde ise taktik ağırlıklı emekler yapmış oldu.Ekip antrenmanın peşinden tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Sivasspor ile Giresunspor yarın saat 20:00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maçı Bahattin Shimshek napolyonbet giriş yönetecek.

SİVAS, (DGK)

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında  İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Bu haftaki UEFA Konuşma Ligi'nde Letonya ekibi RFS'yi 3-0 yenen Turuncu-Lacivertliler, kısa sürede lige katılmaya hak kazandı ve gruptan da çıkmayı başardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.