1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kamu Hastanesini 2 Milyon Lira Zarara Uğratanlara Operasyon
Askı Çeşitleri Ve Kullanım Alanları

Askı Çeşitleri Ve Kullanım Alanları

Askı türleri genellikle kullanım alanlarına ve üretiminde kullanılan materyallere göre farklılık gösterebilir.

A+A-

Askı türleri genellikle kullanım alanlarına ve üretiminde kullanılan materyallere göre farklılık gösterebilir. Metal malzemeden yapılan askı türleri genellikle çoklu askı kullanımına yönelik ürünlerdir. Gardıropların tam olarak düzenli şekilde ve pratik kullanıma yönelik hazırlanması için her kıyafet türüne uygun askı türleri bulunmaktadır. Ahşap askı ve askılık türleri günümüzde diğer askı türlerine oranla daha çok tercih edilebiliyor.

Askı türleri çok farklı materyallerden üretilebiliyor. Eğer kişi uzun süreli kullanım ve dayanıklılık vadeden ahşap askı modellerini tercih ederse elbette bu üründen daha fazla verim alabilmesi mümkün olacaktır. Ahşap askılar sağlamlığı, kıyafetlere tam olarak sünger desteği sağlayabilmesi nedeniyle daha fazla kullanışlı olan aparatlardır.

Askıların Kullanım Alanları

Askı modelleri günümüzde oldukça fazla ve farklı modellerde üretilmektedir. Kılık ve kıyafetlerin düzgün ve düzenli şekilde gardıroplara konumlandırılması için askı denilen aparatlara gereksinim duyulmaktadır. Askılar günümüzde sadece elbiselerin düzenlenmesi, asılması için değil aynı zamanda yatak odalarının bir bölümünde yada giyinme odalarında trend görünüm yakalanması adına ahşap ayaklı askılık olarak ta kullanılabiliyor.

Askı fiyatları çok farklı tasarımlarda üretilen askı formlarına göre farklılık gösterebilir. Bu fiyatların oluşmasında en önemli etken elbette askı üretiminde kullanılan malzemedir. Ahşap askıların üretiminde birinci sınıf ahşap ham ürün kullanıldığı için fiyatlarının yüksek olması normal bir durumdur. Sdf Askı sitesinden askı modellerini inceleyebilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.